Cu ce s-ar mai putea încălţa Loredana?

După apariţia în spectaculoasele sandale-gladiator Tom Ford, cântăreaţa ar putea încerca cizmele cu modele geometrice realizate de acelaşi creator. Pentru că sunt femeie şi, ca orice

După apariţia în spectaculoasele sandale-gladiator Tom Ford, cântăreaţa ar putea încerca cizmele cu modele geometrice realizate de acelaşi creator.

Pentru că sunt femeie şi, ca orice femeie, iubesc încălţămintea nu am putut rata ştirea de săptămâna trecută,  despre faimoasele sandale gladiator ale Loredanei Groza. Într-un fel, aceste sandale au avut un rol important în promovarea începutului celui de-al treilea sezon al emisiunii “Vocea României”, de la ProTV. Şi asta pentru că, într-adevăr, sunt nişte piese deosebite, creaţie Tom Ford, chiar dacă eu, personal, nu aş purta aşa ceva, şi nici nu m-aş gândi să dau atâţia bani pe ele.

Dar nu sunt vedetă, aşa că nu se pune… Dar, apropo de preţ. Ăsta a fost al doilea lucru care m-a intrigat la aceste încălţări, în afara aspectului lor extravagant. Am citit vreo trei ştiri despre sandalele Loredanei şi în fiecare apărea că vedeta ar fi dat pe ele ba 4.000 euro, ba 400, ba 1.500. Curioasă fiind, am cercetat un pic (www.neimanmarcus.com) şi am aflat că respectiva pereche de sandale din colecţia de primavară 2013 a celebrului creator costa la început aproximativ 2.900 euro, preţul ajungând acum pe la 1.300 euro (sunt mici diferenţe în  funcţie de culoare).
Deşi încălţămintea creată de Tom Ford e preferata multor celebrităţi de peste ocean, se pare că Rihanna, e un fan adevărat.
Ea şi-a achiziţionat nu numai sandalele gladiator, ci şi cizmele cu forme geometrice tot din colecţia din acest an al căror preţ este de aproximativ 3.000 euro. Îi sugerăm Loredanei să le încerce şi pe acestea. Sunt la fel de spectaculoase ca şi sandalele şi, în plus, s-a făcut cam frig afară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod