Fii şic! Geanta nu mai trebuie asortată cu pantofii

Culoarea genţii nu trebuie să mai fie aceeaşi cu cea a pantofilor, dar putem găsi alte idei Sunt fericită că am prins vremurile în care nu mai trebuie să-mi asortez geanta cu pantofii. Mi

Culoarea genţii nu trebuie să mai fie aceeaşi cu cea a pantofilor, dar putem găsi alte idei

Sunt fericită că am prins vremurile în care nu mai trebuie să-mi asortez geanta cu pantofii. Mi se părea o bătaie de cap inutilă. Dar, în ziua de azi, a devenit aproape obligatoriu să nu le mai asortăm (cu unele excepţii desigur). Şi, în plus, culorile se completează atât de frumos, încât mi-ar părea rău să nu pot purta o geantă portocalie, doar pentru că nu mi-aş cumpăra poate niciodată nişte pantofi de această culoare.

Iar petele de culoare aruncate pe umărul nostru sunt uneori atât de înviorătoare!

Şi, totuşi, dacă nu-mi mai asortez geanta cu încălţămintea, nu aş putea totuşi să o asortez uneori la un alt accesoriu? De exemplu la o eşarfă, sau la umbrelă sau chiar… la căciuliţă. Iată o idee care te poate face să fii şic. Aşadar, chiar dacă se apropie anotimpul rece, sau poate cu atât mai mult, ar fi bine să-ţi îmbogăţeşti garderoba cu o geantă dintr-o culoare puternică şi să-ţi cauţi o căciuliţă sau un fular din aceeaşi nuanţă.

Cu siguranţă vei ieşi în evidenţă şi vei înveseli şi atmosfera… mai ales dacă afară vremea e posomorâtă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod