Hula Hoop, poşeta de la Chanel care a uimit lumea

Noua geantă de la Chanel, pe care Karl Lagerfeld a creat-o pentru sezonul primăvară-vară 2013, a uimit pe toată lumea. Un simplu cerc a fost transformat într-un accesoriu îndrăzneţ care nu te

Noua geantă de la Chanel, pe care Karl Lagerfeld a creat-o pentru sezonul primăvară-vară 2013, a uimit pe toată lumea. Un simplu cerc a fost transformat într-un accesoriu îndrăzneţ care nu te va lăsa să treci neobservată.

"Este o geantă de plajă. Când te duci la plajă ai nevoie de spaţiu pentru prosopul de baie. Cu această geantă problema este rezolvată. O poţi aşeza pe nisip şi să agăţi diverse lucruri de ea", declara Karl Lagerfeld.

Geanta în sine este făcută din piele matlasată, o semnătură a casei Chanel. Partea interesantă este că această geantă a fost "montată" într-un cerc, de aceea a fost numită geanta Hula Hoop. A fost făcută în două culori: alb şi negru, iar "cercul" a fost un element cheie în colecţia primăvară-vară 2013, a casei Chanel.

Designerul s-a gândit şi la persoanele mai puţin excentrice şi a creat o varintă mini a acestei genţi. Hula Hoop roşie se adresează iubitoarelor Chanel care nu au curajul să plece la plimbare cu cercul la braţ.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod