5 poşete pe care orice femeie şi le doreşte. Vezi care sunt!

De-a lungul timpului, designerii au creat mii de modele de poşete. Unele au făcut istorie, altele au fost uitate pe rafturile magazinelor sau în dulapurile iubitoarelor de modă. Însă, sunt
De-a lungul timpului, designerii au creat mii de modele de poşete. Unele au făcut istorie, altele au fost uitate pe rafturile magazinelor sau în dulapurile iubitoarelor de modă. Însă, sunt câteva genţi care chiar dacă au fost create în urmă cu 50 de ani sunt la fel de râvnite de femeile din întreaga lume.
Chanel 2.55
Este, cu siguranţă, cea mai dorită poşetă din lume. A fost creată în urmă cu 57 de ani de Coco Chanel. Însă, faptul că au trecut atâţia ani de la naşterea ei nu înseamnă că i-a scăzut din valoare.
Din contră, acum este mai actuală şi mai modernă ca niciodată. Un model clasic, care se asortează foarte uşor la orice ţinută, atât casual cât şi elegantă. Cu un Chanel 2.55 la braţ nu vei da greş niciodată indiferent de ţinută, momentul zilei sau locul în care o porţi.
Hermes Birkin
Ca şi Chanel 2.55, această geantă a făcut istorie. Poşetele Hermes au o tradiţie de peste 170 de ani. Fiecare geantă este produsă manual, din piele de cea bună calitate (crocodil, şopârlă, capră sau viţel), tratată prin metode specifice casei Hermes.
Şi pentru că este lucrată integral manual, în atelierul din Paris, nu se produc decât cinci genţi pe săptămână. Astfel, se ajunge la liste de aşteptare şi la preţuri ce încep de la 10.000 de dolari.
Alexander McQueen
Clutchurile Alexander McQueen nu sunt nişte genţi clasice, elementul lor distinctiv fiind un craniu. Însă, chiar dacă sunt nişte accesorii foarte îndrăzneţe, aceste clutchuri sunt foarte dorite. Fabricate din piele de şarpe, de crocodil sau păr de ponei, încrustate cu pietre preţioase sau cristale Swarovski, clutch-urile McQueen atrag, fără nicio urmă de-ndoială, toate privirile.
Louis Vuitton Speedy
Este o geantă care nu se va demoda niciodată.
Atunci când Marc Jacobs a preluat casa Louis Vuitton, acest model a fost reinventat cu succes. Partea mai puţin bună este că acestă poşetă a fost copiată, iar acum toată lumea este plină de replici ieftine, de o calitatea îndoielnică.
YSL Muse
Această geantă este una dintre cele mai cunoscute dintre genţile care au apărut sub semnătura Yves Saint Laurent. Liniile simple au transformat acest model într-unul clasic şi mereu elegant.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod