Plicurile-carte, nişte accesorii neconvenţionale

Olympia Le-Tan este un designer francez de poşete. Însă, nu orice fel de poşete. Olympia a transformat clasicele coperte de carte în clutch-uri şi accesorii. Lucrate manual, broderiile

Olympia Le-Tan este un designer francez de poşete. Însă, nu orice fel de poşete. Olympia a transformat clasicele coperte de carte în clutch-uri şi accesorii.

Lucrate manual, broderiile care acoperă plicurile-carte sunt o adevărată operă de artă. Interiorul este căptuşit cu mătase de cea mai bună calitate, cu diverse imprimeuri. Aşa că, iubitoarele de carte se pot bucura de unicitatea unui astfel de accesoriu, suficient de încăpător pentru o pudră, un ruj sau un telefon mobil.

Totul a pornit de la pasiunea tatălui său pentru cărţile vechi.

Olympia a început să colecţioneze şi ea cărţi din anii '40-'50 cu coperte deosebite, iar într-o zi i-a venit ideea să le transforme în accesorii.

Vedetele de peste ocean le-au îndrăgit imediat şi nu au ezitat să le poarte chiar şi pe covorul roşu. Un foarte bun exemplu este Natalie Portman, care a asortat un plic "Lolita" la o rochie, neagră, Dior.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod