Pantofii sport își recâștigă locul în garderoba noastră

Îți amintești de acele vremuri în care purtam pantofi sport zi de zi, la pantaloni, fuste, rochii și alte "outfit-uri" vesele și colorate? În copilărie, încălțările sport nu ne lipseau,

Îți amintești de acele vremuri în care purtam pantofi sport zi de zi, la pantaloni, fuste, rochii și alte "outfit-uri" vesele și colorate? În copilărie, încălțările sport nu ne lipseau, indiferent de anotimp sau de felul în care ne îmbrăcam. Și ne era atât de bine.


Așa că, de ce nu ne-am relua vechile obiceiuri? Ce ai zice să purtăm iar cele mai comode încălțări chiar și la ținute mai elegante? Iar când zic pantofi sport nu mă refer la teniși sau la cei cu platformă înaltă ascunsă, ci la acei pantofi pe care îi purtăm atunci când facem sport.

Încălțămintea sport, cu șireturi, din piele sau din alte materiale specifice se poate asorta perfect la o rochie lejeră de vară, pantaloni skinny sau fuste conice și bluze transparente.

Iar dacă sunt și colorați sunt perfecți.

Mie îmi place foarte mult cum îi poartă Ana Morodan, cu o rochie neagră, simplă, care, la prima vedere, pare o rochie perfectă pentru o ieșire nocturnă. Însă, Ana și-a luat pantofii ei sport colorați, o rochie sexy și ochelarii de soare și a creat un outfit perfect chiar și pentru birou. Ție îți plac la astfel de ținute?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod