Pantofii din piele de şarpe scot orice ţinută din anonimat

În această vară pantofii "animal print" sunt vedete. Iar o pereche cu imprimeu de şarpe nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă, mai ales pentru acele zile în care vrei să scoţi din

În această vară pantofii "animal print" sunt vedete. Iar o pereche cu imprimeu de şarpe nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă, mai ales pentru acele zile în care vrei să scoţi din anonimat o ţinută extrem de simplă.


Imprimeul de şarpe este, de ceva sezoane, preferatul designerilor. Hainele şi accesoriile au fost "acoperite" cu o piele de şarpe în cele mai interesante culori. De la nuanţe neutre de nude, bej, gri sau negru până la albastru electric sau verde vibrant. Aşa că, ai de unde alege.

Dacă nu eşti foarte îndrăzneaţă, poţi să porţi o pereche de pantofi stiletto snake skin cu o rochie simplă, de zi, sau o pereche de jeanşi şi un tricou.

Astfel, o ţinută banală iese în evidenţă datorită pantofilor.

Pentru acelea dintre voi mai curajoase, designerii propun look-uri all snake skin. Rochii, salopete vaporoase sau fuste sexy cu imprimeuri de şarpe care nu te vor lăsa să treci neobservată la o petrecere sau la o ieşire într-un club.

Şi chiar dacă eşti tentată să crezi că astfel de pantofi nu reprezintă o investiţie pe termen lung, sunt tentată să te contrazic. O pereche de stiletto snake skin în nuanţe neutre îţi va da mereu un aer sexy atunci când o vei purta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod