Noua colecţie de vară te aşteaptă în magazinele Il Passo. Ţie îţi place?

A venit vara! Aşa că, putem declara deschis, oficial, sezonul sandalelor, balerinilor, pantofilor decupaţi. Iar când oferta este una variată, iar deciziile sunt atât de greu de luat, nu-ţi

A venit vara! Aşa că, putem declara deschis, oficial, sezonul sandalelor, balerinilor, pantofilor decupaţi. Iar când oferta este una variată, iar deciziile sunt atât de greu de luat, nu-ţi rămâne altceva de făcut decât să-ţi cumperi mai multe perechi.



Binenţeles că lista de cumpărături trebuie să ţină cont de necesităţi: o pereche de balerini nude pentru ţinutele lejere de zi , o pereche de pantofi stiletto pentru look-urile office, o pereche de sandale sexy pentru o ieşire romantică...

şi lista poate continua.

Mai greu este când ajungi în magazin şi constaţi că pe lângă ce ai trecut tu pe listă ai mai vrea două-trei perechi pe care trebuie să le ai din simplul motiv că le consideri perfecte.

Aşa mi se întâmplă ori de câte ori intru într-un magazin Il Passo. Mă duc cu temele făcute, dar ajung, mereu, să mai fac şi ceva suplimentar :) Iar noua colecţie este făcută parcă pentru a te tenta să uiţi de lista de acasă. Pantofi în nuanţe vibrante, texturile speciale şi materialele deosebite te ademenesc să te îndrăgosteşti pe loc.

Aşa că, nu poţi decât să te laşi dusă de val şi de data asta, dar cu o condiţie: să promiţi că de data viitoare nu te mai abaţi de la lista.

Însă, data viitoare :)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod