Noii mocasini vin să detroneze balerinii. Tu ai purta acești pantofi?

Era balerinilor este pe sfârșite. Și nu pentru că femeile s-au hotărât să nu-i mai poarte (chiar dacă știu că bărbații și-ar dori foarte mult acest lucru) ci din simplul motiv că alți

Era balerinilor este pe sfârșite. Și nu pentru că femeile s-au hotărât să nu-i mai poarte (chiar dacă știu că bărbații și-ar dori foarte mult acest lucru) ci din simplul motiv că alți pantofi fără toc și-au făcut loc în garderoba iubitoarelor de modă.

Cunoscuți sub denumirea de "smoking slippers", noii pantofi fără toc sunt inspirați din moda masculină. Mai exact, dintr-un model de papuci de casă, foarte eleganți, purtați pe vremuri de oameni bogați (în zilele noastre îi putem vedea la Hugh Hefner în picioare).

Acești pantofi sunt asemănători mocasinilor (nu au șireturi sau fermoar).

Însă, partea din față seamănă cu limba pantofilor clasici. La fel de comozi ca balerinii, dar parcă mult mai eleganți, "slippers" sunt must have-ul acestei veri.

Îi poți purta (atât ziua cât și seara) la foarte multe ținute, de la jeanși skinny și tricou, până la fuste scurte și sacouri sau chiar la fuste lungi și bluze din voal. Binențeles că se potrivesc de minune și la pantaloni stil țigaretă.

Modelele sunt multe, ai de unde alege: simpli, animal print, din velur, cu broderii, colorați sau cu aplicații (pietre sau ținte).

Acești pantofi nu au cum să nu-ți placă, mai ales că sunt extraordinar de comozi. Ce părere ai, te-am convins să-ți cumperi o pereche?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod