Pantofi și sandale purtate cu șosetele la vedere. Ție îți plac?

Să porți pantofi sau sandale cu șosete nu este ceva nou pentru iubitoarele de modă. Însă, pentru multe persoane încă li se pare ciudat ca o pereche de sandale să fie purtate cu dresuri groase

Să porți pantofi sau sandale cu șosete nu este ceva nou pentru iubitoarele de modă. Însă, pentru multe persoane încă li se pare ciudat ca o pereche de sandale să fie purtate cu dresuri groase sau șosete. Așa că, m-am gândit să vă prezint câteva moduri în care puteți încerca astfel de combinații.



Dacă le-ai admirat mereu pe fetele care poartă șosete la pantofi decupați sau chiar la sandale, dar nu ai avut curajul să încerci un astfel de look, este cazul să încerci și tu.

O astfel de combinație nu mai este de foarte mult timp ceva ieșit din comun.

Așa că, în această primăvară poți să încerci și tu o pereche de pantofi decupați cu șosete (colorate sau simple) pentru un look îndrăzneț și original.  Dacă ți se pare prea mult, poți începe cu botine combinate cu șotete groase și pantaloni scurți.

Însă, încercările nu trebuie să se oprească la botine decupate și ciorapi groși. Poți să te joci și cu tocuri cui și ciorapi subțiri.

Ce zici de o pereche de pantofi stiletto și niște dresuri din mătase până la glezne asortate la o fustă?

Astfel de combinații se potrivesc și la ocazii speciale. Dacă vrei ca look-ul tău să fie unul reușit trebuie să găsești un echilibru între pantofi, ținută și ciorapi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod