Myla Dalbesio face revoluție: Lucrează pentru Calvin Klein deși e socotită "prea grasă"

Tânăra în vârstă de 27 de ani a reușit să-și facă loc în industria modei, pe segmentul manechinelor plus-size


Nu sunt destul de slabă pentru a fi alături de fetele slabe, dar nici atât de grasă ca să fiu cele grase, așa că nu mi-aș fi găsit loculMyla Dalbesio
Myla Dalbesio, care actualmente e sub contract cu agenția Jag Models după ce a fost selectată de la vârsta de 16 ani, când tocmai devenise Miss Teen Wisconsin, a vorbit în trecut despre problemele sale cu greutatea și despre încercările de a se încadra în măsurile-standard din lumea modei.
Cu câțiva ani în urmă, ea a avut probleme cu alcoolul și drogurile. "Am încercat să mult timp să slăbesc. Am încercat să dau afară imediat după ce mâncam și era îngrozitor. E dureros, nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva", a spus ea.

Debusolată, tânăra a renunțat timp de doi ani la modă și s-a concentrat pe studii, până când Crystal Renn a găsit-o și a cules-o, oferindu-i șansa de a se consacra ca un model "plus-size". "Mi-a explicat despre nișa modelelor plus-size, era ceva de care eu nu auzisem", a povestit Myla.

Deși este conștientă că între ea și modelele consacrate există o diferență de greutate și de gabarit, Myla se simte încurajată, după campania Calvin Klein, să intre în lumea manechinelor slabe.
"Uitați-vă la istoria brandului, ei au lansat-o pe Calvin Klein, iar ea este femeia care a pornit acest trend al modelelor slabe. Să vezi un asemenea brand care îmbrățișează o gamă mai largă de măsuri, e ceva special", a spus tânăra.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod