Myla Dalbesio face revoluție: Lucrează pentru Calvin Klein deși e socotită "prea grasă"

Pentru oamenii obișnuiți, Myla arată așa cum trebuie să fie o femeie frumoasă. În lumea modei, însă, formele ei sunt considerate prea pronunțate


E un pic neclar, pentru că eu sunt considerată grasă. Nu-s cea mai corpolentă fată din acest sector, dar e limpede că sunt mai mare decât toate fetele care au lucrat pentru Calvin KleinMyla Dalbesio
Mai mulți utilizatori ai rețelelor sociale s-au declarat însă indignați că Myla Dalbesio poate fi socotită "necorespunzătoare" în industria modei.
"Adevărata femeie care te bagă în boală. Această femeie a fost considerată prea mare. Aaaraagahagaagahahagahahag", a scris cineva pe Twitter. "N-o pot considera un model supraponderal. Înălțimea și tonusul ei muscular nu o încadrează la <<grase>>", a scris altcineva.

În ciuda polemicii, Myla spune că această campanie îi dă speranța că mărimea va deveni un criteriu mai puțin important în industria modei. "Calvin Klein nu a dat drumul acestei campanii pentru a arăta în mod special că au o fată mai plinuță.
Au făcut-o așa cum fac de obicei, fără deosebiri. Nu există o secțiune separată pentru fetele plinuțe"
, a încercat ea să toarne apă pe foc.

La rândul ei, celebra casă de modă și-a exprimat punctul de vedere. "Colecția The Perfect a fost creată pentru a sărbători și a răspunde nevoilor diferitelor femei. Iar aceste imagini sunt menite să comunice că noua noastră colecție poate fi purtată de mai multe siluete, într-o gamă mai largă de mărimi", a declarat pentru Daily Mail un purtător de cuvânt al Calvin Klein.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod