Gala Avanpremiere da tonul tendintelor

In seara zilei de 18 februarie, a avut loc cea de-a IV-a editie a Galei Avanpremiere. Evenimentul a fost gazduit de Teatrul National Bucuresti, scena Salii Mari

In seara zilei de 18 februarie, a avut loc cea de-a IV-a editie a Galei Avanpremiere. Evenimentul a fost gazduit de Teatrul National Bucuresti, scena Salii Mari a Teatrului transformandu-se in podium pentru defileul tendintelor noului sezon.

 Gala a avut scopul de a face cunoscute celor prezenti, si nu numai, colectiile tip cruise (primavara-vara 2008) si pre-fall (precolectii toamna-iarna 2008-2009) ale brand-urilor Eniko Szanto, Anca Ciataras, BM Jeans, Zasha, Carmen Secareanu si Instinct by Andreea Vicol. Pentru a doua oara au fost utilizate scene culisante, scene rotative si lumini tangentiale, modelele urmarind lumina si nu invers. 

 Eniko Szanto a prezentat colectia Zulu de Zazu. Eniko a debutat in lumea modei facand saltul de la stilism de presa scrisa si televiziune spre creatie vestimentara. Colectia a fost marcata de prezenta elementelor etnice si a asimetriilor. Show-ul s-a incheiat cu prezenta Adelei Popescu, care a prezentat cu aceeasi suavitate ca la televizor.

Anca Ciataras a adus pe scena Salii Mari a TNB colectia Cruise 2008. Aceasta are la baza elemente specifice anilor 70', cum sunt formele trapezoidale la pantaloni, topuri si rochii, imbinate cu elemente romantice ale anilor 80', ansambluri teatrale, care se regasesc in special la costumele realizate din tull sau satin.

MB Jeans sustine ca "We are the dance generation!", mergand si de aceasta data pe mana designerului Lucian Pop. Rezultatul colaborarii a fost o colectie extrem de tinereasca si colorata, o viziune primara a celei mai in voga curent de clubbing parizian. Surpriza serii a fost o rochie prezentata de Loredana Groza.

Zasha a prezentat o colectie eminamente urbana cu accente futuriste si o noutate absolut a outwear-urilor si underwearurilor in sensul pardesielor folosite ca si camasi si a trench-urilor pe sub rochii. Rezultatul este un look inedit si de o modernitate surprinzatoare.

  Carmen Secareanu a fost prezenta in spectacol cu o colectie pre-fall 2008-2009. Ea urmareste aceeasi gama minimala si austera, dar plina de idei, asa cum ne-a obisnuit.

Andreea Vicol a debutat in Gala Avanpremiere cu "Instinct", ca beneficiara a "bonusului de incredere", atribuit numelor aflate la debut dar cu certe calitati creative. Colectia este o calatorie stilistica prin ani 90' si inceputul secolului XXI. Este o garderoba optima pentru o croaziera in Insule, o explozie de materiale si culori pentru o poveste de vara stylish&smart.

  In cadrul evenimentului s-a desemnat castigatorul concursului "Best New Comers", acesta fiind Mirela Diaconu, absolventa a Instituto NABA-Milano. S-au mai evidentiat Alina Ene cu cel mai buna story-board si studiu pregatitor de colectie si Laura Cremene, pentru cea mai grafica mapa de prezentare. Baneasa Shopping City a oferit suportul material castigatorului concursului Best New Comers. Cei 5.000 de euro, oferiti de Baneasa Shopping City vor fi folositi in asigurarea asistentei, productiei si serviciilor in vederea realizarii si prezentarii colectiei castigatorului ce va fi prezentata in cadrul Romanian Fashion Week- Iasi de anul acesta.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rudy1989 pe 19 Feb 2009, 08:21
    www.rudy-ymess.ucoz.com

    muzica noua manele,house,romaneasca,si multe altele pe www.rudy-ymess.ucoz.com intra si tu click. tv online radio online si mult mai mult hai sa vezi la noi click pe www.rudy-ymess.ucoz.com intra si tu bani online aici poti face si publicitate click la noi sa vezi jocuri full si gratis fara nici-un $

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod