Culorile primaverii 2008

Culorile acestui sezon sunt proaspete, luminoase, clare si vesele. De remarcat este albastrul, care isi face aparitia in forta
Culorile acestui sezon sunt proaspete, luminoase, clare si vesele. De remarcat este albastrul, care isi face aparitia in forta, in nuante tari si indraznete. La polul opus se afla nuantele de roz pal, orange mandarin, galben pai, coral si verdele crud.

Cu toate ca astfel de culori iti pot aduce zambetul pe buze, nu uita un lucru foarte important. Nu toate culorile te avantajeaza si, mai ales, nu tot ceea ce se poata iti este potrivit. Alege dintre culorile sezonului acesta numai ceea ce ti se potriveste.

Poti lua de pe raft haine in culori potrivite nuantei tenului tau. Un test eficient este cel in fata oglinzii. Apropie de fata o haina de o anumita culoare, fara a fi machiata. Vei putea observa astfel care sunt culorile care te avantajeaza. Daca o culoare pare prea stridenta fata de culoarea tenului tau, gaseste o nuanta mai delicata a culorii respective.

Dincolo de culorile pe care le alegem, un lucru important de mentionat este faptul ca sezonul acesta caftanele isi fac aparitia in cele mai variate dimensiuni, culori si imprimeuri. Cele mai populare sunt caftanele pentru plaja. Le vei putea folosi si ca top exotic, in combinatie cu jeansi sau orice tip de pantaloni lungi. Caftanele se anunta un trend important si pentru vara 2008. Alege culorile puternice, orice tip de imprimeuri si dimensiuni variate: maxi, mini si foarte scurte.

Albastrul puternic

Albastrul s-a intors in forta! Si, parca pentru a se razbuna de umbra in care a fost lasat in ultima vreme, nuantele de albastru pentru primavara 2008 se anunta a fi puternice, luminoase si indraznete. Creatorii s-au folosit de albastrul metalic pentru a realiza o paleta larga tonuri atractive. Poate ca albastrul nu este una dintre culorile tale favorite, dar primavara asta trebuie sa incluzi in garderoba ta macar o jacheta albastru regal!

Jeansii se afla si ei in trend, intr-o varietatea larga de forme, dar culoarea predominanta va fi cea de albastru deschis, sters. Pentru un albastru sters cat mai natural, alege o pereche de jeansi pe care sa ii speli acasa, obtinand astfel jeansi uzati gen hippie.

De la mov, violet, purpuriu, pana la roz

Primavara anului 2008 continua tendintele de purpuriu, violet si mov ale toamnei trecute. Tonurile de mov sunt un puternic trend inca din 2007. Schimbarile pentru sezonul acesta includ pentru aceasta gama de culori o combinatie de indigo, violet, purpuriu si mov puternic cu o grupa de tonuri soft, precum rozul pal, ciclam foarte deschis si liliachiu.

Galben si verde

Galbenul lamaie, galben pai si galben neon - sunt numai cateva dintre nuantele in care vei putea straluci primavara aceasta. Pentru ca nu este o culoare usor de purtat, galbenul ori este iubit, ori este urat! Adesea pentru a putea "inmuia" tonurile puternice de galben, se folosesc in combinatie cu khaki, verde olive si verde mustar. Imagineaza-ti o lamaie si un lime si adopta combinatiile de verde si galben ale acestora.

Gri, crem, cafeniu

Astfel de tonuri delicate sunt folositea adesea in combinatii de imprimeuri, alaturi de culori calde precum galben, rosu sau orange. Rozul pal este alaturat tonurilor de cafeniu si crem pentru a obtine o tinuta romantica.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • doinitza pe 9 Mai 2009, 00:55
    cafeniu

    cu ce culoarela pantofi si gentutza pot asorta rochitza de seara de culoare cafenie ?mersi mult

    0
    0

  • claudia pe 7 Apr 2008, 01:26
    verde sh galben...

    cu ce bluza pot combina o pereche de pantaloni verzi????...rasp pls...ms :*:*:*

    0
    0

  • Andra pe 1 Apr 2008, 13:05
    albul

    albul se mai poarta? ce culoare mi se potriveste?

    0
    0

  • ela pe 9 Mar 2008, 18:51
    culoarea posetei

    am inteles ca nu mai asortam poseta la culoarea pantofilor, insa stiu ca trebuie sa fie in ton...in ton cu ce???

    0
    0

  • ade pe 8 Mar 2008, 11:21
    interesant...

    interesant ....imi place mult movul

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod