Diamante si haute couture la Premiile Emmy

Premiile Emmy din acest an au reusit sa adune pe covorul rosu cele mai carismatice prezente ale micului ecran, iar unele au venit insotite si de partenerii lor - staruri ale marelui ecran. Insa rochiile de gala si diamantele au fost din nou adevaratele vedete ale evenimentului.

Cynthia Nixon, cea care a interpretat-o pe sarcastica Miranda din serialul HBO, "Sex and the City", s-a prezentat la eveniment imbracata intr-o rochie maronie si a asortat-o intr-un mod neinspirat cu accesorii bleu. Nici pe ecran nu era mai preocupata de moda...

Kim Cattrall, dezinhibata Samantha din acelasi serial, a purtat o rochie roz-perlat, semnata Pamella Roland. Oare incearca sa iasa din cliseul intiparit de serial cu acesta tinuta "inocenta"?

Kristin Davis, alias timida Charlotte, nu s-a dezis de stilul pe care l-a impus in "Sex & the City" si a ales o tinuta clasica Prada si o coafura cuminte.

Sarah Jessica Parker a optat pentru tinuta Chanel fara bretele. Singurul element criticat al rochiei a fost fusta, realizata din pene negre, ce a dat impresia ca actrita isi poate "lua zborul" in orice moment.

Melanie Griffith a ales o rochie de gala albastra-cerneala dintr-un material "pudrat" si elastic, probabil pentru a se asorta cu tatuajul cu inscriptia numelui sotului ei.

Jennifer Garner, noua iubita a lui Ben Affleck si starul serialului "Alias" s-a imbracat intr-o rochie alba din dantela semnata Oscar de la Renta. Tinuta este impecabila, nimic de zis... insa s-ar fi potrivit cu mai mult succes unei mirese.

Jennifer Aniston, alta admiratoare a casei Chanel, a ales o rochie simpla dar irezistibila in culori pastelate, probabil pentru a-si evidentia bronzul impecabil si parul stralucitor.

Sharon Stone, vedeta care a facut furori ani de-a randul prin scenele fierbinti din "Basic Instinct", a optat pentru o rochie satinata de culoarea liliacului.

Portia de Rossi, cunoscuta noua din serialul Ally McBeal, a reusit sa faca furori pe covorul rosu prin "micuta rochie neagra", creatie a casei Givenchy.

Teri Hatcher s-a etalat cu o rochie semnata Elie Saab, cu o poseta Daniel Swarovski si s-a accesorizat cu diamante Kwiat. O cunoastem pe Terri din rolul lui Lois Lane din serialul Superman, care a rulat in urma cu cativa ani. Cu aceasta tinuta, ea a realizat un "comeback" surprinzator.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod