Moda la premiile Oscar: eleganta, stil, dar si banalitate

Nu ne-am propus sa discutam despre peliculele nominalizate, respectiv premiate, sau despre marii invingatori sau marii perdanti. Adevarul este ca este irelevant daca actritele care au defilat pe covorul rosu au plecat acasa cu statueta sau nu, dupa cum nu conteaza nici daca au fost nominalizate. Se aflau acolo, iar acest lucru impunea o tinuta si accesorii pe masura. Hotarat lucru, unele dintre ele ar trebui sa-si angajeze de urgenta un stilist. Sau sa-l concedieze pe cel pe care il au.

Nu mai putem sa ne luam ochii de la...

Jennifer Lopez - o adevarata diva

Frumoasa artista si-a facut o aparitie fulminanta la bratul nu mai putin celebrului sau sot, Marc Anthony. Jennifer Lopez a aratat uluitor intr-o rochie in stil grecesc, semnata Marchesa, iar accesoriile Lorraine Schwartz au desavarsit infatisarea ei.

Rachel Weisz - stralucire si delicatete

Actrita britanica si-a creat demult reputatia unei persoane cu foarte mult bun-gust, si nu ne-a inselat asteptarile nici de data aceasta. Rochia ei din matase, creata de Vera Wang, ii pune perfect in valoare tenul si parul brunet, iar trena a fost conceputa din mici volane delicate si diafane, realizate din sifon si tul. Poseta si bijuteriile Cartier innobileaza tinuta, iar reciproca este perfect valabila.

Helen Mirren - arbitrul elegantei

Amintindu-ne tinuta afisata la Globurile de Aur, am fi fost tentati sa spunem ca mai bine nu se poate. Iata insa ca Helen Mirren ne-a demonstrat contrariul, atragandu0si admiratia tuturor in noaptea Oscarurilor. Tinuta sa de culoarea sampaniei, semnata de Christian Lacroix a propulsat-o in topul celor mai elegante si stilate prezente de la ceremonie. Un plus pentru felul in care a stiut sa-si aleaga rochia din punct de vedere al croielii, foarte potrivite in raport cu varsta ei.

Nicole Kidman - o avantajeaza culoarea invingatorilor!

Nicole a captat stralucirea covorului rosu intr-o tinuta Balenciaga. Ideal ar fi fost ca acel guler sa nu fi existat, dar putem inchide ochii in fata acestei scapari, intrucat frumoasa actrita arata intr-adevar minunat.

Jodie Foster - farmecul simplitatii

Iata o alta vedeta care a mers pe mana Verei Wang si nu a gresit deloc, din contra. Jodie Foster a optat pentru o rochie drapata din sifon de culoarea prunei. Poate ca ar fi fost bine sa aleaga o coafura ceva mai elaborata, dar chiar si asa, se situeaza in categoria prezentelor agreabile de la acest eveniment.

Cate Blanchett - intr-un cuvant: ireprosabila

Cate a aratat pur si simplu fabulos intr-o creatie Armani, de culoare gri inchis, cu un singur umar. Atat culoarea, cat si materialul din care este conceputa rochia, demonstreaza inca o data simtul cu totul deosebit al lui Cate in ceea ce priveste moda si tendintele. In ceea ce priveste accesoriile, ea a purtat bijuterii semnate de Lorraine Schwartz si o poseta brodata cu cristale Swarovski.

Gwyneth Paltrow - insasi expresia feminitatii

Recunoscuta pentru stilul sau prin excelenta "ladylike", Gwyneth Paltrow a excelat si de data aceasta, alegand o rochie din sifon de culoarea ruginii, create de Zac Posen.

Chiar stiau ca vin la premiile Oscar?

Cameron Diaz - cine a furat matura?

Nu se pune problema ca ar semana cu o femeie de serviciu (ar fi imposibil, tinand cont de faptul ca poarta o creatie semnata Valentino). Totusi... ce este cu trena aceea interminabila, care matura o suprafata apreciabila in jur? Cameron si-a dorit, probabil, sa obtina un aspect clasic si elegant. De data aceasta insa, nu a reusit. Si nici nu avem de a face cu una dintre situatii cand putem spune ca intentia conteaza...

Kirsten Dunst - parca nici n-a fost...

Frumusica actrita a optat pentru o creatie delicata de culoare bleu deschis si cu broderii manuale, din colectia de primavara a casei Chanel. Problema e ca, asemeni celui mai recent film al sau ("Marie Antoinette", regizat de Sofia Coppola), tinuta sa nu a avut nici o urma de impact. Altfel spus, s-a incadrat in categoria "am vazut, am uitat", iar coafura banala nu a imbunatatit deloc situatia.

Jennifer Hudson - sa fim ingaduitori...

Circumstantele atenuante nu s-ar datora faptului ca a urcat pe scena pentru a-si lua statueta decernata celui mai bun actor in rol secundar. Am stabilit ca, dat fiind subiectul discutiei, aspectul acesta este irelevant. Pe de alta parte insa, Jennifer Hudson nu face parte dintre obisnuitele prezente la o asemenea ceremonie, si poate ca de aceea nu stie ca mainile nu se tin in buzunar. Altminteri, alegerea tinutei sale argintii a fost relativ inspirata. Dar cu siguranta, este loc de (mult) mai bine!

Isla Fisher - ce imagine "prafuita"...

A cazut prada cliseului potrivit caruia roscatele trebuie sa poarte verde. Prin urmare, Isla Fisher a ales o rochie din satin de culoarea smaraldului, de la Monique Lhuillier. Suparator de previzibil, iar coafura o imbatraneste.





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod