Zambeste, te privesc barbatii

Zambeste, te privesc barbatii



Locatie: Athene Palace Hilton. Personaje: trei dintre cititoarele Unica,modele pentru o zi, Florenta Baba, stilist la Miko Beauty Center sinoi. Echipament: aparatura foto, produse pentru machiaj si coafura,o multime de haine, genti si pantofi. Dupa doua ore de probe, Corina,Andreea S. si Andreea T. fac primul pas spre oglinda. Sunt tot ele,dar altfel. Cine le-a vazut? Voi si ei.

Dan Dumitru, redactor-sef la Prima TV
Caracterizat de Marie-Jean Ion, editor general la stiri: "Nimeni din redactie nu-i spune <<domnul Dumitru>>, ci simplu, Dan. El nu este acel gen de sef care are birou, fotoliu si un sac de pretentii nejustificate. Are o fire dificila si mult temperament, dar la stiri acestea nu sunt defecte."

Serban Huidu, realizator programe la Radio 21
"Sunt mic, negru si urat. Inutil sa va mai spun, doar ma vedeti in fiecare la televizor. Si, in general, carcotas... Si, mai nou, consultant pe probleme de psihologia tinutelor la Unica. Am trait s-o fac si pe asta... Sper ca fetele sa ma judece cu indulgenta; sunt profan intr-ale modei."

Bogdan Prajisteanu, Executive Director la Media Insight
"Imi place matematica, dar am o predispozitie speciala pentru estetic. Accept schimbarea ca pe un rau necesar. Mi-am dorit sa fiu cantaret de rock, aviator si medic. In final, am ajuns sa fac muzicuta cand e cazul, looping-uri in media din publicitate, toate in speranta ca voi deveni si doctor intr-o buna zi."

Modele

Andreea T. este studenta in anul III la UATC. Are 21 de ani, este din Bucuresti si ii plac reportajele despre calatorii si editorialele de moda din Unica.

Corina este eleva in clasa a XI-a la Liceul Sportiv din Constanta. Joaca volei si este pasionata de moda.

La 25 de ani, Andreea S. este casatorita si are o fetita, Serena. Este studenta la Administratie Publica si locuieste in Pitesti.


Tinuta business
Tinuta casual
Tinuta cocktail
Articol
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod