Atitudini si creatori

Atitudini si creatori



In functie de tinuta pe care o imbraci, adopti o atitudine. Poti fiprovocatoare, cuminte sau copilaroasa. Uimeste-l. Fii altfel in fiecarezi.

Cristian Pavel - realizator programe Radio Contact - 26 de ani
Era o replica intr-un film ce mi-a placut mult. "Doctorii spun ca are un copil in el, iar daca i-l scot afara moare". Asa si eu. Ma enerveaza lucrurile serioase. Nici nu stiu de ce avem nevoie de ele. In clipa in care incetezi sa fii copil, ceva din tine se stinge.
De aceea sunt batrani uraciosi si unii cu luminite in ochi. Primii au renuntat de mult la copilarie. Ceilalti iti pun piedica pe strada si se distreaza de minune. Optimism, veselie, viata din plin. Da-le la maxim. Altfel ramai cu regrete.

Andi Moisescu - realizator emisiuni Pro Tv - 29 de ani
Vreau sa cred ca sunt un om normal. Nu stiu de ce n-as fi. Ma trezesc la 8, imi plimb cainele, apoi il culc si eu ma duc la treaba: o meserie in care nu simt ca muncesc.
E placut cand pare o joaca. Ma joc destul de serios. Nu las pe maine ce pot face astazi. Las eventual pe poimaine, poate nu mai trebuie. Cred ca, daca tin cu adevarat, se intampla ce imi doresc. Nu stiu daca ma pricep cu adevarat la ceva, dar incerc sa inteleg. Invat, descopar. Sunt vesel. De ce nu?

Mihai Gainusa - realizator prezentator Radio 21, Prima Tv - 31 de ani
Sunt destul de pretentios. Si la caractere, si la haine. Spiritul meu (auto)critic ma determina sa fiu destul de imbracat.
Sezonul rece ma obliga constant sa port pulovere pe gat, ca ramanerea fara voce implica o ramanere fara job. Prefer iarna culorile mai inchise, pentru a fi observat in caz de ratacire pe zapada. Din pacate, prietena mea mi-a zis ca sacoul nu merge in nici un caz cu pantofi sport. Bine ca nu sunt femeie, ca nu prea am timp pentru achizitii de toale.


Creatii Dorin Negrau
Creatii Cristian Samfira, Dumarex
Creatii Ioana Covalciuc, Dada
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 29 Mar 2008, 01:08
    eniko szanto

    As dori sa stiu mai mult despre creatiile Eniko Szanto. Imi plac mult rochiile create si as dori sa stiu cum pot sa achizitionez si eu o rochie.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod