Cat de stilat e barbatul tau?

Cat de stilat e barbatul tau?

Am identificat sase stiluri cheie, prezente in lumea misterioasa a modeibarbatesti. In care dintre acestea se incadreaza partenerul tau?

1. Mr. Cool Romania
Barbatul acesta arata la fel de bine imbracat intr-un costum cu o croialaimpecabila, ca si in niste pantaloni si un tricou. Asta, fara indoiala,datorita fizicului sau din cale-afara de atragator. Cu atitudinea luide nepasator, el poate sa se imbrace dupa ultimele tendinte ale modei,fara sa aiba un aer stupid. Inevitabil, purtatorul acestui stil are sub40 de ani si este casatorit cu un fotomodel, in cel mai rau caz.
Reprezentant: Stefan Banica Jr.

2. Mr. "Se crede tot baiat"
Acest barbat crede ca ne poate pacali ca are cu zece ani mai putin,daca se poarta tot timpul cu o basca pe cap. La asta asorteazapantalonii mulati sau jeans si o haina din piele care-i da un aerde cuceritor. Natural, o motocicleta il ajuta sa obtina un aer detanar smecher. Barbatul descris nu vrea si nu poate sa recunoasca ca aimbatranit, lucru evident in momentul in care il vezi ca se inghesuiein blugi cu doua numere mai mici.
Reprezentant: Dan Bittman

3. Mr. "Anii '80"
Din pacate, barbatul acesta refuza sa renunte la costumul sau alb plin dezorzoane. Pentru ca este lipsit de simtul ridicolului, el crede ca esteinca la moda. Va continua sa isi poarte "mocasinii" cu varf ascutit sitocuri inalte, fara sosete, pana la sfarsitul vietii sale. Daca nu isiva face o revizie compatibila cu mileniul in care traieste, curand vasosi pentru el data expirarii.
Reprezentant: Don Johnson

4. Mr. "Intotdeauna la moda"
Este atat de fidel modei si tendintelor de sezon incat are o garderoba maimare decat a ta. Dupa ce isi petrece doua ore in baie, preocupat fiindde cremele si lotiunile care il vor scoate mai frumos, va mai petreceo perioada buna de timp in fata oglinzii atunci cand se va intreba increatia carui designer isi va face aparitia in lume. Eticheta inseamnatotul pentru aceasta victima a modei. Este barbatul ideal pe care sail scoti la cumparaturi, dar fii atenta ca te poti trezi ca tu esti ceacare duce sacosele, in timp ce el incearca haine dupa haine.
Reprezentant: Catalin Botezatu

5. Mr. Dezordonat
Nu-i pasa sa fie in pas cu moda dar se osteneste sa arate bine. In modclar, nu a evoluat prea mult din zilele studentiei sale, dar cu fatalui de smecher si stilul sau de a se imbraca in haine cumparate in toatecalatoriilor sale, eclipseaza de departe celelalte stiluri.
Reprezentant: Tudor Chirila

6. Mr. Neglijent
Barbatul acesta este imperturbabil, dar in loc sa arate cool in nepasareasa fata de moda, are doar un aspect neingrijit. Habar nu are la cefoloseste o masina de spalat sau la ce e bun fierul de calcat si ar puteapurta cu placere aceleasi haine, pentru tot restul vietii sale. Camasasa hawaiiana si pantalonii in carouri asortati la pantofii purtati farasosete, reprezinta opusul a ceea ce inseamna bunul gust. Evita-l ca peun rau absolut...
Reprezentant: Woody Allen

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod