Victoria Beckham, 10 ţinute din care te poţi inspira

Considerată a fi una dintre cele mai elegante femei din lume, în ciuda speculaţiilor care se fac la adresa siluetei ei, Victoria Beckham demonstrează cu fiecare ieşire în public că-şi merită statutul. Fie că merge pe piese vestimentare extrem de elegante, fie că alege stilul sport, sau chiar stilul adolescentin, soţia internaţionalului englez, David Beckham nu a fost prinsă niciodată pe picior greşit în ceea ce priveşte fashion-ul.

Victoria Caroline Beckham, născută pe 17 aprilie 1974, este o cântăreaţă,compozitoare, dansatoare, designer de modă, autoare, femeie de afaceri, actriţă şi model de origine britanică. Popularitatea sa a crescut din clipa în care s-a alăturat formaţiei de orignie britanică Spice Girls. Este sotia fotbalistului David Beckham si are impreuna cu el 3 fii.

În cele ce urmează vei avea ocazia să o vezi pe Victoria Beckham în ţinute de toate felurile: elegante, sport, casual. La final, aştept să-ţi dai verdictul.
1 din 11

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabi pe 20 Nov 2010, 18:18
    mda

    Nu imi place deloc Victoria Beckham, nu imi place personalitatea ei, snobia, dar trebuie sa recunosc ca are un stil impecabil! Nu a fost prinsa niciodata pe picior gresit, este o inspiratie.

    0
    0

  • Poky pe 20 Nov 2010, 12:58
    este un trendsetter

    Victoria Beckham a fost mai mereu un trendsetter pt adolescente si nu numai. Dupa ce a aparut cu coafura de tip bob toata lumea dupa numai cateva luni erau tunse exact ca ea. Dar sa fim sinceri arata si bine si chiar se imbraca cum ii sta bine

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod