Stilul vine de la Eva Stil!

Femeile! Care este numitorul lor comun? Sa fie, oare, moda, stilul? Ei bine, da! Barbatii spun ca femeile nu se gandesc la altceva decat la haine, bijuterii sau pantofi.
Femeile! Care este numitorul lor comun? Sa fie, oare, moda, stilul? Ei bine, da! Barbatii spun ca femeile nu se gandesc la altceva decat la haine, bijuterii sau pantofi. In mare parte, este adevarat, probabil ca visezi sa colinzi zile intregi prin magazine, sa probezi tot felul de tinute, sa te privesti in oglinda cabinei de proba si sa te lauzi singura.

Cam asa ar arata o zi perfecta a unei femei, insa acest lucru nu este posibil. Pentru a intampina aceste dorinte ale reprezentantelor sexului frumos, Eva.ro a lansat sectiunea Eva Stil.


Daca vrei sa fii tot timpul in pas cu moda, sa afli unde si care sunt reducerile de preturi la hainele la care visezi, ce colectii s-au lansat, ce magazine noi s-au deschis sau, pur si simplu, care sunt tendintele in moda, iti recomandam sa vizitezi aceasta sectiune.

Noutatea consta in faptul ca toate aceste informatii le vei primi chiar de la surse. Asadar, firme precum Bata, Prenatal, Nichi Cristina Nichita, Tiendafashion, Tifossi, Stefanel, Furla, Optiplaza, Olsen, Tara Fashion, Romanitza, NafNaf, LaFemme, Flo&Jo au ales sa iti ofere informatiile de care ai nevoie.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 18 Iul 2008, 12:11
    ....

    e adevarat poate suntem mult mai interesate de moda..ca barbatii..si de multe ori suntem acuzate de acest lucru..dar datorita acestor tinute..care de multe ori ne fac sa aratam uimitor... i facem pe barbati sa fie mereu langa noi...mereu indragostit de noi

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod