Sexy Blue Jeans

Se spune ca denimul este materialul nemuritor, iar "the sexy blue jeans" nu lipsesc din garderoba nici unei femei, indiferent de varsta, ocupatie sau pozitie sociala. Blugii sunt adaptabili oricarui gen de tinuta - un adevar general valabil, insa pentru a-ti gasi jeansii care vin "ca turnati" pe tine, trebuie sa tii cont de tendintele in moda, preferinte, dar mai ales de forma corpului tau. Inainte sa mergi la shopping, afla mai multe despre blugii care te avantajeaza.

Cu taietura la nivelul cizmei



Aceasta croiala de blugi flateaza formele corpului deoarece subtiaza coapsa si confera iluzia optica a unui picior mai lung. Modelul merge excelent alaturi de cizme (desigur), dar poate fi asortat si unor pantofi cu tocuri masive sau cu talpa groasa.

Evazati

Daca vrei sa-ti evidentiezi silueta stil clepsidra sau daca esti foarte inalta, stilul blugilor evazati ti se potriveste de minune.
Desigur... croiala cu adevarat evazata nu se mai poarta din anii '70, insa aceasta este o varianta indrazneata, mai ales daca te avantajeaza.

Mulati pe glezna

Modelul acesta de jeansi este foarte sexy deoarece iti scoate in lumina reflectoarelor coapsele si posteriorul, mai ales daca te mandresti cu aceste elemente. A revenit din moda anilor '80 in actualitate, deoarece iubim atat de mult cizma purtata peste blugi pentru un look provocator.

Croiala dreapta

Acest gen de blugi avantajeaza femeile cu sileta androgina. Sunt simpli, drepti, de obicei pot "spori volumul" unui posterior prea mic. Modelul este recomandat tinutelor casual sau chiar stilului elegant.

Blugi lungi

Jeansii care acopera incaltamintea si au o croiala relativ dreapta, avantajeaza femeile mici de inaltime care isi pot ascunde tocurile, sau pur si simplu evidentiaza o personalitate relaxata, comoda...


Jeansii clasici

Acest stil traditional de jeansi ofera un confort deosebit unor coapse si unor fese proeminente. Talia inalta si relativ lejera iti asigura libertatea de miscare, fara a-ti pierde un strop de sex-appeal. Acesta este cel mai "vintage" model de blugi.

Blugii utilitari

Inspirati din tamplarie, blugii utilitari, fie ca sunt mai stramti sau mai largi, sunt accesorizati cu tot felul de fermoare, buzunare si "cotloane"... Au un design modern si original si nu trebuie neaparat purtati in situatii de efort maxim...

In stilul "relaxat"

Au betelia exact sub buric si sunt mulati perfect. Acest model de blugi este recomandat femeilor cu forme voluptoase si arata excelent alaturi de topuri extravagante sau chiar sacouri sobre.

Blugii comozi&sexy

O varianta complexa a jeansilor "relaxati", blugii comozi&sexy se adapteaza perfect formelor corpului, insa nu te determina sa faci compromisuri de la confort.
Au talia relativ joasa, astfel, daca ai un piercing in buric, il vei exploata la potential maxim.

Cu talia inalta...

Cum sugereaza si numele, acesti blugi au talia deosebit de inalta, insa nu sunt de neglijat pe o vreme "vitrega"... Si daca nu te simti destul de atragatoare, aminteste-ti ca si Marilyn Monroe purta acest model de jeansi.

Pentru week-end

Largi, foarte comozi si dotati cu o curea, acesti blugi sunt ideali pentru escapadele de week-end, la munte sau la mare. Iti permit sa alergi si sa te cateri, si iti asigura o eleganta casual, de tip "picnic".

Blugii largi

Precum orice pantalon foarte larg, blugii cu aceasta croiala au un aer de hip-hop... Chiar daca nu esti adepta acestui stil muzical, modelul se adapteaza perfect soldurilor mari cu talie foarte fina.

Cu talia joasa

I-am iubit la nebunie anul trecut, insa acum nu mai suntem atat de incantate de talia joasa.
Desigur, te avantajeaza daca esti mignona, insa nu trebuie sub nici o forma sa mai ai lenjeria tanga la vedere.

Cu talia foarte joasa

Este modelul de jeansi preferat de staruri cu silueta impecabila precum Britney Spears, J Lo sau Beyonce... asa ca trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a purta o pereche de blugi cu talia foarte joasa.

Cu talia exagerat de joasa

Fie ca iti vine sa crezi sau nu, acesti blugi chiar exista. Nu permit fermoar... deoarece ar fi prea scurt, asa ca de obicei sunt dotati cu doi nasturi.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tiffany pe 4 Apr 2011, 16:54
    nik

    Mie una imi plac blugii cu talie joasa ( culoare:roz; albastru; bleo; rosii; portoclii; gri; negri; albi; verzi; mov; turcoaz)purtati cu un tricou cu aceleasi culori si cu niste culori combinate, cu parul lasat in vant sau in coada si apoi prins cu un cleste in sus si cu niste tenesi sau bascheti cu aceleasi culori,poate chiar combinate.

    1
    0

  • tiffany pe 4 Apr 2011, 16:54
    nik

    Mie una imi plac blugii cu talie joasa ( culoare:roz; albastru; bleo; rosii; portoclii; gri; negri; albi; verzi; mov; turcoaz)purtati cu un tricou cu aceleasi culori si cu niste culori combinate, cu parul lasat in vant sau in coada si apoi prins cu un cleste in sus si cu niste tenesi sau bascheti cu aceleasi culori,poate chiar combinate.

    1
    0

  • anca pe 6 Sep 2010, 01:07
    parerea mea

    andreea, eu sincer cred ca blugii purtati in 80 "mom jeans" pe o tipa inalta arata perfect. Pt mine o tinuta feminina, sexy, atractiva si comoda ar fi formata din niste blugi cu talie inalta( mom jeans) cu o camasa alba simpla cu pense.. bagata in pantalon, cu niste incaltari sport pot fi chiar conversi, cu parul fie simplu lasat in vant, fie coc relaxat, un ceas negru subtire si simplu si o gentuta mica din pilele intoarsa ori tricotata intr-o parte. Daca e soare ideali ar fi niste ochelari rotunzi tip ozzy osbourn sau clasicul model Ray Ban lacrima:) eu as intoarce capul dupa o tipa din asta:)

    1
    1

  • andreea pe 1 Apr 2009, 12:38
    ok

    e ok site dar eu nu cred ca blugi cu talie joasa nu mai sunt la moda deoarece adolescentele prefera talia joasa .Cum ar fii sa iti iei o bluza alba si sa ai nuste blugi cu talie inalta:)) si sa mai ai si o curea GROAZNIC!!!!!!!!!!!!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod