Tendinte fresh cu accente retro

"Something old, something new"... asa iau nastere tendintele dupa care ne ghidam cand ne alegem garderoba pentru un anumit sezon. In aceasta primavara, troneaza elaganta retro cu un "strop de inovatie", fie ca ne referim la pantofi, sandale, palarii sau coliere...

Esarfele



Numai o tendinta inovatoare putea demoda curelele cu strasuri, atat de iubite in anii trecuti, si anume, esarfele purtate ca "cingatoare". La fusta, la jeansi sau la pantaloni scurti, esarfele, sau surorile lor mai mici - bentitele, arata splendid legate intr-o parte sau in fata.

Palariile



Un aer retro si foarte sic ti-l confera instant o palarie cu multa personalitate. Acest accesoriu te invaluie in mister si eleganta, daca este in stilul clasic si iti confera un plus de exuberanta daca este excentric sau cu influente din Vestul Salbatic.

Florile



In toamna eram indragostite de florile artificiale, purtate ca brosa la sacou, insa pentru acest sezon, designerii au stabilit ca florile se poarta si pe sold si mai ales in par - aceasta ultima tendinta fiind preferata pe plan autohton.

Colierele epatante



Nu incape nici un strop de minimalism cand vorbim despre colierele acestui sezon. Marile case de moda propun sa purtam la gat gablonturile, amestecul de sidef argintiu si auriu, perlele si modelele inovatoare, ce combina mai multe tendinte vintage.

Patofii cu botul rotund



Anul trecut aveam indoieli in legatura cu pantofii cu botul rotund... adevarul e ca acest model al anilor '50 avantajeaza in special persoanele foarte inalte. Insa cum obisnuinta e a doua natura, acest model de pantofi a castigat suprematia in preferintele designerilor si chiar si in "moda de strada" bucuresteana.

Posetele "pretioase"



Posetele mici cu aspect de bijuterie ne atrag in mod irezistibil si asta nu pentru ca sunt foarte practice sau accesibile... ci pentru ca le asociem cu tinuta de seara. In aceasta primavara, posetele inflorate, perlate, metalizate si cu multe accesorii sunt la mare pret, chiar si alaturate unei tinute casual.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod