Tendintele internationale pentru primavara/vara 2005

Tendintele in moda ale acestei primaveri te transpun in mirajul safariului, in pielea unei vedete sau a unei feline sau te ajuta sa te teleportezi in Grecia Antica sau in Japonia Medievala... Indiferent de calatoria care ti se pare mai tentanta, alege-ti tendintele care ti se potrivesc si asorteaza-le pentru a-ti defini stilul tau propriu!

Mai alb, mai stralucitor!



Te visezi intr-o rochie alba, imaculata, stralucitoare care sa iti umple sufletul de speranta si puritate? Nu trebuie sa astepti pana in ziua nuntii, pentru ca in aceasta primavara albul a fost in vizorul designerilor, deci tu ai "unde verde" sa porti alb in orice moment al zilei. Fie ca optezi pentru o rochie fastuoasa a la Cavalli sau pentru una cu design clasic - Tommy Hilfiger, poti sa fii convinsa ca vei arata divin... mai ales daca esti bronzata, pentru un contrast irezistibil.

"Boho", sau rapsodia boema



Spiritul descatusat, zicala "make love, not war" sau atmosfera care inca se mai regaseste vara in Vama Veche - toate aceste elemente sunt caracteristice tredului "boho"... sau boem, care este reprezentat de moda acestei primaveri intr-un mod inedit. Baticuri, rochii si fuste cu imprimeuri florale, multe accesorii de inspiratie africana sau hippie, croieli lejere sau piese de imbracaminte care nu lasa prea mult loc imaginatiei... Iata o reteta a elegantei acestei primaveri!

Farmec asiatic



Imprumuta din atractia magnetica cu care erau inzestrate irezistibilele gheise si imbratiseaza hainele de inspiratie asiatica ce "infloresc" in aceasta primavara. De la lejerul kimono din matase naturala pana la rochiile stramte cu motive florale, piesele vestimentare ce apartin de aceasta tendinta sunt create pentru ca tu sa te simti exotica si sexy.

Diva anilor '50



Ce au in comun Grace Kelly, Marilyn Monroe si Elizabeth Taylor? Toate aratau memorabil intr-o decapotabila, cu ochelari de soare giganti, esarfa si fusta closh... larga si bufanta, care evidentiaza intr-un mod foarte rafinat talia. Nu stiu despre decapotabila, insa celalalte elemente ale acestui look sunt accesibile si usor de asortat in acest sezon, iar fusta este unul dintre cele mai importante elemente de stil ale primaverii.

Lenjeria la vedere...



Corsetul din saten, matasea, tulle-ul... iubim atat de mult lenjeria intima, destinata boudoir-ului, incat designerii au transpus-o si in haine in colectiile lor pret-a-porter. Un baby-doll cu panglici, o bluza cu decupatii transparente sau o rochie cu un sutien de matase incorporat... Ce poate fi mai seducator sau mai atractiv...

"Finish" metalic



Pentru o aparitie glamour nu poti neglija efectul "special" produs de o rochie, o jacheta sau un accesoriu cu "finish" matalic, insa tine cont de faptul ca nuantele de auriu, cupru sau argintiu nu sunt destinate timidelor...

Misteriosul safari



Nu trebuie neaparat sa fii calare pe elefant si sa mergi la vanatoare de fiare salbatice pentru a explora misteriosul safari... Hainele de inspiratie safari propuse in aceasta primavara te conduc intr-o calatorie imaginara spre Africa... Costumul kaki sau maro, croiala masculina dar atat de sexy si cureaua aferenta iti vor ascuti "instinctul vanatoresc".

Senzualitate animalica



Daca farmecul de safari nu este pe gustul tau, senzualitatea animalica nu te va lasa indiferenta si poti adopta look-ul si atitudinea unei feline neimblanzite cu ajutorul unor printuri "salbatice". Zebra, tigru, leopard, ghepard... alternativele sunt multiple, insa numai tu stii cel mai bine ce salbaticiune iti caracterizeaza cel mai bine personalitatea.

Zeitate olimpiana



Fie ca esti sau nu pasionata de mitologie, rochiile inspirate de zeitele grecesti sunt cu siguranta o fantezie a ta. In aceasta primavara indrazneste o calatorie in Grecia Antica, mai ales pentru o ocazie speciala si intruchipeaza zeita ta preferata... Descopera-ti latura visatoare a caracterului tau ca frumoasa Afrodita, inteleapta Atena sau neinfricata Artemis pentru o seara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod