Pete de primavara

In acest sezon atat designerii cat si vedetele au optat ca punctele si petele sa fie prezente pe tinutele lor.

Julianne Moore a fost vazuta recent purtand un top Emanuel Ungaro cu pete alb-negre, in timp ce Liv Tyler si Milla Jovovich au ales creatiile elegante ale Donnei Karan, la fel de patate.

Cand vine vorba despre puncte, cu cat sunt mai multe, cu atat mai bine - bineinteles doar in cazul tinutelor, nicidecum al tenului.

Tinutele cu puncte au un aer copilaresc si sunt perfecte pentru femeia dornica mereu sa poarte imprimeuri, ele fiind alternativa bluzelor si fustelor inflorate.
Iar daca te regasesti aici, nu ar fi rau sa investesti intr-o rochie cu pete, una in stilul anilor '50.

Fustele largi si pline de puncte dau un aer tineresc celor ce le poarta, dar vezi sa nu-ti scoata prea mult in evidenta soldurile. Incearca mai bine o fusta in "A". Aduga un top, evita coafurile anilor '50, fa-ti un machiaj cat mai natural, iar la accesorii poti renunta de data aceasta.

Daca fustele sau rochiile pestrite ti se par mult prea indraznete, te poti multumi doar cu sandale sau genti la fel de patate.

Iar daca nu te dai in vant dupa tinutele ce-ti amintesc de cei "101 dalmatieni", de ce sa nu incerci macar accesoriile? Un lucru este sigur in aceasta primavara: petele sunt la moda!


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod