Moda, dictata la Hollywood

Mereu dornice sa fie elegante, starurile sunt cele ce impulsioneazaan de an creatorii de moda. Studiindu-le pe ele, putem afla care sunttendintele in aceasta primavara.

Sarah Michelle Gellar

Buffy a renunat la lupta cu vampirii si a ales romantismul. Pe silueta ei perfecta se potrivesc volanele, satentul si datela. Hainele poarta semnatura Chloe, iar Sarah a dat un nou exemplu de simplitate si eleganta.

Penelope Cruz

Pentru o premiera ce a avut loc in Beverly Hills, Penelope a ales albul. Ocreatie a designer-ului ei preferat, Ralph Laurent. Iar tenul ei a scosin evidenta rochia, sau rochia a scos in evidenta tenul...

Calista Flockhart

Imprimeurile sunt la moda in acest sezon! Slabuta Ally MacBeal si-a facutaparitia la decernarea premiilor MTV Music Awards purtand o mini-rochie,creatie a designer-ului italian Missoni. O aparitie luminoasa si inacelasi timp inedita!

Julliane Moore

Este de obicei sobra si dovedeste ca negrul este inca o valoare in lumeamodei. A ales eleganta, iar ca designer l-a ales pe Gucci. Eleganta sisobrietate, un amestec ce nu poate da gres in lumea ei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod