Tendinte de primavara

Jennifer Lopez este mereu in centrul atentiei. Si in acest sezon,este moderna. Poarta alb. Mai mult, ea l-a combinat cu o alta tendinta,rochia scurta. Si nu a dat gres. Iata si alte tendinte ale sezonului cucare sa iesi in evidenta.Alb


A inspirat creatorii din toate timpurile, a fost numit "modern" ani de-a randul - stralucirea albului saten, poplin sau jerseu poate fi mereu purtata cu incredere. Iar cand tinuta alba este si simpla, efectul este garantat.

Atunci cand alegi albul, cheia succesului este sa alegi in intregime albul. Hainele trebuie sa fie bine croite, drepte, de preferat scurte. Bijuteriile alese vor straluci la fel ca si tinutele. Dresul trebuie lasat de o parte. Picioarele se simt mai bine goale.

Imprimeuri

Vrei pur si simplu o schimbare. Nimic din jurul tau nu va mai fi monoton, totul va parea mult mai colorat. Imprimeurile fac ca orice tinuta obisnuita sa para speciala, originala. Si oriunde ai fi, ochii celor din jur se vor intoarce sa admire formele imprimeurilor si implicit formele tale. Sa investesti in rochii, fuste si bluzite imprimate? Este simplu sa raspundem: DA, pentru ca vor fi mult timp la moda.

Accesoriile potrivite? Pai vrei sa spui ca imprimeurile nu iti sunt de ajuns?

Roz

Nu vorbesc de un roz violent. A trecut de mult vremea lui. Se poarta acum rozul pal, cel care este la moda si in machiajul sezonului. Poti spune acum ca iti asortezi tinutele cu rujul preferat.

Primavara aceasta se poarta rozul cald, cel care iti aminteste de rochiile din copilarie. Poti alege bluze sau rochite cu nasturei, volane sau margelute aplicate. Si asta pentru a nu-ti pierde aerul copilaresc.

Evita nuantele de roz mult prea apropiate de culoarea pielii tale pentru ca nu vei iesi nici tu, dar nici tinuta ta in evidenta.

Satenul

Nu mai sunt restrictii cand vine vorba de saten. Tinutele din saten pot fi purtate aproape la orice ora a zilei. Pantaloni, topuri sau rochii, satenul este materialul acestui anotimp.

Marele sau avantaj este paleta vasta de culori din care poate fi croit. Iar dezavantajul este ca scoate in evidenta orice forma a corpului ce poate fi foarte bine ascunsa de alte materiale.

Nu trebuie sa pui mare accent pe ornamente. Pantoful sa fie cat mai simplu, iar bijuteriile cat mai subtile.

Util

Vrei sa te imbraci sport, cu haine ceva mai masculine, dar in acelasi timp sa fii cat mai feminina. Si ce te ajuta sa-ti pastrezi feminitatea? Culorile si materialele folosite.

Pantaloni stil cargo cu o multime de fermoare, din diferite materiale te fac sa pari masculina, dar in acelasi timp foarte feminina. Mai sunt dotati cu multe buzunare utile. Iti dam un sfat insa: decat sa le folosesti pe toate, mai bine foloseste-ti geanta in continuare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod