Moda cu parfum de primavara

In aceasta primavara, canoanele modei iti permit sa te reinventezi din cap pana in picioare... Poti sa fii o diva eleganta a anilor '50, o aparitie uimitoare si sexy ce intoarce capete sau o "sportiva" plina de viata intr-o tinuta casual. In cadrul evenimentului "Spring Collection", organizat la inceput de martie, colectiile de magazin dedicate sezonului ghioceilor au prins viata pe podiumul de la Plaza Romania.



Mango ne propune pentru primavara anului 2005 pantaloni trei sferturi, fuste conice, sacouri cambrate, trenciuri si bluze decoltate... Culorile de "bomboane fondante", dar si albul, negrul si jeansul albastru se contopesc pentru a-i oferi femeii urbane si moderne o gama cat mai variata de tinute pentru a le alege in functie de ocazie si stare de spirit.



Lee Cooper mizeaza pe un look sportiv cu inspiratii vintage. Creatiile imbina jeansul cu strasuri si insertii metalice si pariaza pe mixuri de culori sau pe nuante luminoase, precum rozul pal, bananul sau coraiul.



In viziunea Promod, femeia este activa si foarte eleganta, fara a deveni o "fashion victim". Creatiile mizeaza pe varietatea si ingeniozitatea vestimentara, combinand elementele ce tin de eleganta conformista cu tumultul culorilor acestei primaveri. Colectia primavara/vara 2005 propune trei directii: "Lavandiere Vert", "Lavandiere framboise" si "Funny Masculin".



Stefanel prezinta o colectie inventiva si tinereasca de inspiratie "British", cu elemente sport si sic. Materialele transparente si inflorate ce definesc spiritul primavaratic au completat piesele vestimentare din eternul jeans, insa le-au conferit un nou sens cu ajutorul unei croieli clasice impecabile.



Prestij este un brand ce incurajeaza femeia sa se simta frumoasa si lejera in hainele ei. Pentru primavara/vara 2005 sunt propuse tinute fluide si feminine, adaptate la stilul de viata agitat al Evei actuale. Prestij aduce in prim-plan hainele functionale, elegante, care pot fi folosite atat dimineata la birou, cat si seara la un cocktail.



Linia de primavara/vara 2005 propusa de Tina R este creata pentru femeia plina de viata, indragostita de culori puternice, precum verdele-iarba, albastrul electric sau galbenul acid, dar care nu uita nici de forta albului pur. Tinutele au fost completate de accesoriile de la B&B. Ceasurile, bratarile, colierele si inelele accentueaza atat tendintele safari, cat si pe cele neo-urbane propuse de Tina R.



Colectia Ipekyol se adreseaza femeii stralucitoare, elegante si feminine, care estemereu o aparitie uimitoare. Siluetele sunt puse in valoare prin trenciuri colorate, bluzecu guler "de bebelus", taioare lungi si scurte sau prin tricouri cu aplicatii paietate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod