Eleganta glamour - numitor comun al vedetelor covorului rosu

Decernarea Oscarurilor constituie unul dintre cele mai importante evenimente din lumea filmului, insa este si un prilej pentru devoratorii de moda sa observe creatiile couture unicat, alese cu grija pentru vedetele prezente pe covorul rosu. Anul acesta tinutele acestora au avut culorii vii si stiluri foarte variate, singurul lor numitor comun fiind eleganta glamour, specifica Hollywoodului.

"Frumoasa balului" de la Oscarurile acestui an trebuie sa fie Kate Winslet, care a impresionat prin rochia albastra - simpla dar foarte eleganta, ce poarta semnatura designerului Badgley Mischka.

Kirsten Dunst a aratat uimitor intr-o tinuta fara maneci din dantela si matase neagra, "culeasa" din colectia couture de toamna/iarna 2005 a casei Chanel.

Beyonce a aratat divin in aceasta rochie de gala neagra, dar care nu aminteste cu nimic de "little black dress". Tinuta din matase si catifea poarta marca vintage Atelier Versace iar modelul - mulat pe trunchi, insa cu trena lunga - o ajuta pe Beyonce sa fie seducatoare ca o sirena.

Castigatoarea Oscarului pentru "Cea mai buna actrita int-un rol secundar" - Cate Blanchett, s-a simtit invingatoare intr-o rochie Valentino lemon, cu trena regala, accesorizata cu un cordon de catifea de culoarea visinei putrede.

Gwyneth Paltrow a mers la sigur cu o rochie cu corset, "nude" din satin, creata de buna ei prietena Stella McCartney.

Halle Berry a stralucit intr-o rochie asimetrica argintie creata de Atelier Versace, ce a imbinat satinul, chiffonul si broderiile pentru a evidentia silueta in forma de clepsidra a actritei.

Salma Hayek a optat pentru o tinuta bleumarin de o eleganta ireprosabila, purtand semnatura Casei Prada.

Si pentru ca femeile sufera "la frumusete", Scarlett Johansson s-a incorsetat cu o rochie neagra, creatie Roland Mouret, ce creeaza iluzia optica a unei talii de viespe.

Renee Zellweger a ramas fidela creatoarei Carolina Herrera, iar aceasta a ramas fidela rosului - culoarea ei preferata. Tinuta fara bretele, din matase, cu detalii de tulle si cu o trena impozanta s-a remarcat prin exuberanta.

Melanie Griffith a ales o rochie gri, relativ ciudata, ce ne aminteste de solzii pestilor. Sotia lui Antonio Banderas, in urma unui accident, s-a afisat pe covorul rosu "accesorizata" cu piciorul in ghips si baston.

Natalie Portman a aratat asemenea unei printese medievale cu ajutorul acestei creatii Lanvin, din catifea gri. Diadema batuta in diamante nu a facut decat sa-i completeze imaginea regala a actritei.

Penelope Cruz s-a afisat pe covorul rosu cu o rochie galbena de matase iesita din atelierele lui Oscar de la Renta. Bijuteriile Chopard si poseta semnata Daniel Swarovski i-au asigurat frumusetii latino un loc fruntas in preferintele publicului.

Castigatoarea serii - Hilary Swank - a primit Oscarul pentru "Cea mai buna actrita" intr-o rochie bleumarin cu spatele gol, creata de Guy Laroche. Cand a aflat ca a fost votata de publicul american drept "cea mai eleganta actrita de pe covorul rosu", ea a declarat: "Wow, acum mai am inca ceva de sarbatorit."

Charlize Theron a avut un impact puternic pe covorul rosu cu o rochie cu multe volane, de culoarea oului de rata. Tinuta creata de John Galliano a fost alaturata bijuteriilor Bulgari.

Drew Barrymore este a treia actrita care si-a incredintat imaginea in mainile Atelierului Versace, insa rochia ei nu a fost atat de reusita ca a colegelor ei de breasla... sau poate de vina este silueta din ce in ce mai "generoasa" a actritei...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod