Micro-mini-mania

Credeati ca si-a pierdut din sarm si sex-appeal? Fusta micro-mini este in top si in aceasta vara si cu siguranta va imbraca sumar multe femei sigure pe puterea lor de seductie si va suci capetele multor barbati. Micro-mini-mania a atins si starurile dornice de admiratie si atentie...

Britney Spears a optat pentru o rochita pastelata scurtissima, pe care a asortat-o cu o pereche de cizme stil cow-boy. Combinatia este cel putin ciudata... Ori iti place, ori o detesti!

Geri Halliwell a ales un micro-mini negru, clasic cu o pereche sexy de cizme negre si lungi. Aceasta vestimentatie clasica se pare ca nu are de gand sa iasa din preferintele femeilor prea curand.

Cameron Diaz este angelica dar provocatoare cu un mini alb, care o ajuta sa-si etaleze picioarele ei lungi... lungi. Cu o asemenea rochie, este incontestabil faptul ca este cea mai atragatoare dintre ingerasi.

Intrebarea este de ce nu ar purta Heidi Klum micro-mini? Picioarele ei sunt interminabil de lungi, musculoase si bronzate. Daca te regasesti in aceasta descriere, nu pierde nici o ocazie de a-ti scurta fusta la maximum.

Nu degeaba i se spunea Baby Spice... Emma Bunton are o adevarata slabiciune pentru rochiile baby-doll, insa, desigur, cat se poate de scurte. Cu toate ca are o constitutie plinuta, nici picioarele gen Marilyn Monroe nu s-au demodat.

Naomi Campbell se increde in versiunea "glamour" a fustei micro-mini. Cand vorbim despre acest celebru manechin, nu prea avem loc de comentarii, deoarece corpul ei de abanos pare sculpatat de un zeu...

Beyonce Knowles stie cat de mult te poate avantaja o fusta mini la momentul potrivit. Volanasele si modelul closh nu fac decat sa sporeasca varietatea si frumusetea minusculei fustite.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod