Jurnal de vacanta

"Jurnal de vacanta", colectia Tina R de primavara-vara, ne trimite cu gandul la o extensie a zilelor memorabile de vacanta, pe care le putem trai in fiecare zi atata timp cat ne rasfatam sufletul si imaginea in culori vibrante, care ne imbraca.

click pentru mai multe poze
Tot sezonul primavara-vara se bazeaza pe ideea de a trai fiecare zi a anului intr-o vacanta, astfel transformand aceasta perioada intr-un univers de asteptare maxima. Astfel, femeia moderna face din aceste caracteristici un mod de viata. Vestimentatia devine modul cel mai rapid si eficient de a comunica valorile in care crezi si care te definesc ca individualitae, alaturi de statutul pe care ti-l asumi in societate.

Culorile sezonului sunt albul, bejul si pastelurile, dar fata de alte primavari, in acest an avem voie sa purtam culori tari precum albastrul electric, rosul acid, verdele fistic, violetul incandescent sau galbenul larva. Materialele favorite sunt in proportie de 90% naturale, distingandu-se in special bumbacul si inul in combinatii multiple cu fibre elastice, textura ce ofera protectie la sifonare si comoditate.

Despre imprimeurile folosite se poate spune ca accentul cade pe dungi bicolore de alb si roz, alb si bej sau alb si bleu. Alaturi de ele regasim imprimeuri in degrade, imprimeuri de tip carte postala din anii '50, imprimeuri bicolore si multicolore tip anii '60. Florile insa sunt reginele imprimeurilor acestui sezon, fie de tip paisley (foarte mici, multicolore, acoperind toata suprafata), pana la cele mari si izolate de tip Hawaian.

click pentru mai multe poze
Croiala pieselor vestimentare este foarte dinamica si sexy. Camasile au accente de cusaturi, nervuri, cute si imprimeuri, iar fustele variaza ca lungime in jurul genunchiului si sunt conice sau de tip evantai. Pantalonii sunt foarte apropiati de picior, iar lungimea lor variaza pe toata gama: de la cei foarte scurti la cei capri si trei sferturi. Sacourile sunt foarte scurte si cambrate, extrem de feminine, inchise, in general, la un nasture. Trench-ul se mentine in actualitate, insa este mai scurt si realizat din materiale subtiri. Bluzele sunt de o diversitate si vitalitate estetica neintalnita de mult timp, de la cele vaporoase si romantice ale Saint-Tropez-ului anilor '50, pana la cele neohipiote, inspirate din anii '70.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod