Modele si moda

Finala concursului "Miss Model of the Universe" a reunit in Club Bamboo atat modelele dornice de afirmare, cat si pe creatorii de moda care le-au oferit tinute din noile colectii concurentelor.



Laura Olteanu a imbracat concurentele in haine de zi, lejere dar sexy, in culori vii. Blugii cu aplicatii excentrice de paiete, topurile asimetrice si posetele accesorizate cu pene sunt numai cateva din piesele purtate de concurente.



Rita Muresan a oferit modelelor tinute de seara din noua ei colectie toamna/iarna. Farmecul anilor '40 le-a ajutat pe concurente sa se simta seducatoare si rafinate, asemenea divei Marlene Dietrich.



Wilhelmina Arz a invaluit modelele in extravaganta feminina cu accente retro specifice creatoarei. Nu au lipsit rochiile din saten, pantalonii largi, esarfele si brosele in forma de flori.



Marca de lenjerie intima de lux La Perla a oferit concurentelor desu-uri stilate si seturi de lenjerie, pentru a le ajuta sa-si evidentieze atitudinea si sex-appealul.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • toma mihaela-ancuta pe 6 Mai 2011, 18:38
    as vrea sa devin si eu model

    am 1,74 inaltimea si 53kg bruneta.am 15 ani dar parinti mei sunt despartiti si eu locuiesc cu mama si mai am 2frati mai mici. daca ma poate ajuta cineva sa devin si eu un manechin. sunt din judetul teleorman de unde este si catalin botezatu. va rog cine ma poate ajuta....ma poate gasi pe id-ul "mikyanka"va multumesc anticipat:*

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod