Lectii de eleganta si stil

Fiecare designer creeaza diferit. Fiecare colectie, mai mult chiar,fiecare piesa in parte are o poveste. La Saptamana Modei bucurestene,pe podiumul de 24 metri lungime si 3 metri latime, creatorii de moda auprezentat publicului povestile lor.

Am stat de vorba cu doi dintre creatorii de moda ale caror nume au foststrans legate de eveniment: Zina Dumitrescu si Catalin Botezatu.

Lectii de moda si stil cu Zina Dumitrescu
Zina a prezentat colectia pret-a-porter de lux, Primavara 2003. Numita"Just wear it", ea s-a adresat publicului, tuturor celor care iubesceleganta.

Materialele folosite au fost de cea mai buna calitate, de ce mai marefinete: materiale naturale, matasuri naturale, stofa din lana si matase,dantele naturale.

Piesele colectiei s-au adresat doamnelor de toate varstele, dar mai alesfemeilor de afaceri ce vor sa se impuna prin eleganta si stil. Palariileau fost piesele vedeta ale intregii colectii. Valoarea creatoarei afost data si de prezenta in sala a lui Michel Adam, directorul postuluiFashion TV, venit special pentru aceasta prezentare.

Lux si blanuri la Catalin Botezatu
Asa cum ne-a obisnuit, Catalin Botezatu a creat piese de lux.
De dataaceasta, blanurile au fost cele cu care s-a jucat in colectia pe carea numit-o "Bizantin". Asa au urcat pe podium modele purtand hainecroite din astrahan, vulpe, bizon, brocard, voal si matase, lucratein mare masura manual. Tinutele au fost completate de palarii in stilbizantin sau a la Mihai Viteazul bordate cu initialele creatoruluicasei Zvarovski. Printre accesorii s-au numarat cizmele din astrahan,pantofii tip condur si margelele.

Marele atu al acestei prime editii a Saptamanii Modei Bucurestene esteprezenta lui, timp de sase luni, in cadrul postului Fashion TV, primaprezentare avand loc pe data de 24 decembrie.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • teodora bodale pe 2 Iul 2008, 16:50
    cum.....................................

    cum sa ma imbrac elegant? cu nici o haina nu-mi sta bine

    0
    0

  • e1lla pe 15 Mai 2008, 15:51
    moda

    soluti prea scumpe....ceva mai pt ....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod