Zece piese vestimentare care nu trebuie sa-ti lipseasca in aceasta iarna

In anotimpul rece, care si-a intrat aproape complet in drepturi, poate fi uneori dificil sa-ti pastrezi feminitatea si eleganta vestimentara - nici nu e de mirare, daca stam sa ne gandim ca trebuie sa alegem haine groase. Cu toate acestea, gama din care poti alege este extrem de variata si pentru toate gusturile. Moderne si usor de asortat, propunerile marilor designer-i sunt pur si simplu irezistibile!

Pantaloni verzi din catifea raiata

Poate ca nu este tocmai recomandabil sa-i porti la serviciu, insa - numai pentru ca a venit weekend-ul - nu inseamna ca nu trebuie sa fii la fel de moderna si eleganta ca in timpul saptamanii. Pantalonii verzi din catifea raiata propusi de Juicy Couture sunt nu numai comozi si practici, dar iti vor conferi si un aspect interesant si trendy, asortati cu o jacheta de piele si o sapca baieteasca, foarte moderna in acest sezon.

Cizme de piele

Unul dintre avantajele acestor cizme superbe, de culoare maro inchis, este ca nu-si pierd calitatea o data cu trecerea timpului. Asta ca sa nu mai spunem ca sunt usor de asortat si se potrivesc foarte bine cu o pereche de blugi stramti sau cu o fusta lunga, in stil "vintage".

Pasiune... roz

Aspectul diafan al acestei camasi pe care ti-o propune Chloe este pus in valoare, intre altele, de nuanta irezistibila de roz, care indulceste trasaturile si iti confera un aer de copil inocent. Se potriveste cu pantaloni drepti, taiati in linie clasica, si de culoare neagra, sau cu un costum negru elegant.

Blugii nu se demodeaza niciodata...

Orice s-ar spune, o femeie nu are niciodata prea multi blugi! Imbogateste-ti colectia cu o pereche de jeans-i din colectia de iarna True Religion, care se asorteaza cu... orice alt accesoriu! Si nu-i asa ca ti se potrivesc de minune?

Din nou, cardiganul

Cardiganurile de dimensiuni mari constituie una dintre vedetele de pe catwalk in acest sezon, iar Chloe iti sugereaza un astfel de accesoriu, intr-o frumoasa nuanta de albastru. Calduros si confortabil, este disponibil si in culoarea bej.

Pentru petrecerile care se anunta...

Eleganta, moderna si confortabila, aceasta rochie mai putin conventionala, cu guler si fara maneci, iti ofera posibilitatea de a "ascunde" ceea ce nu vrei sa se vada si te imbraca in distinctie. Poart-o cu o pereche de ghete scurte, accesorizeaza-te cu un colier extravagant (este suficient de sobra pentru a-ti permite acest lucru) si, optional, pune-ti o bluza de matase pe deasupra, descheiata.

Fusta plisata

Revenita in forta in tendinte, dupa ce o vreme s-a aflat mai mult sau mai putin intr-un "con de umbra", fusta plisata este un accesoriu esential pentru a fi cat mai feminina si atractiva. O poti purta aproape la orice ocazie, iar nuanta indigo este foarte moderna in iarna aceasta. Se potriveste cu cizme din piele inalte.

Si daca ploua?

Vremea este destul de capricioasa in aceasta perioada, asa incat adesea trebuie sa ne luam umbrela. Pentru a colora putin atmosfera mohorata, specifica zilelor de toamna, alege o umbrela propusa de Marc Jacobs, in nuante vesele de roz - este eleganta si, fiind atat de frumoasa, probabil ca nu o vei pierde asa cum, probabil, s-a intamplat cu altele...

Jacheta de catifea

Pentru ca tot vorbeam de petreceri, probabil ca vei avea o agenda foarte plina in acest sens si va trebui sa fii eleganta si sa te inscrii in tendinte. Un raspuns al dilemei acesteia il constituie si jacheta de catifea, care iti pune in evidenta linia trupului si, in plus, este usor de asortat.

Poate in noaptea de Revelion?

Aceasta rochie te asigura ca toate privirile vor fi atintite asupra ta, pline de admiratie. Cu un imprimeu inedit si nostim, este sexy si poate fi purtata atat cu un pantof elegant, cat si cu ghete. Vei fi atractia serii...
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ionela pe 29 Ian 2009, 14:28
    nu mai stiti cum sa iesiti in evidenta

    apr tot felul d comentarii ....d prost gust as zice......frate si cand le mai auzi pe unele iti vine sa iti dai cu capul de pereti...sincer lasatii-va de astea k o dati in bara .....

    0
    0

  • Leah pe 28 Nov 2008, 02:18
    numai firme din America?

    maaaama da numai firme din america vad ca se posteaza pe aici...ma gandeam ca vad ce se mai poarta prin Ro...dar tot ce vad e ce pot sa merg sa cumpar de la South Coast Plaza...care e la 2 minute de mine...interesant...si foarte scumpe de asemenea...

    0
    0

  • Anca pe 25 Oct 2008, 23:16
    orice lucru are farmecul lui...

    Sunt de parere ca si daca porti o cratita pe cap (dar sa stii sa o porti), poti lansa o moda. Imbraca un fotomodel cu hainele de mai sus si nu ti se vor mai parea atat de urate.. Sincer, nici eu nu as purta toate hainele de mai sus, dar combinate (cu gust) cu alte lucruri ar putea sa apara vreo combinatie reusita ;)

    0
    0

  • flo pe 20 Oct 2008, 01:21
    totusi

    ....as vrea doar sa spun ca blugii evazati nu se purtau doar acum 4 ani...ci inca se mai poarta si acum...si chiar mult mai evazati de atat...iar modelul pantalonilor verzi e facut sa avantajeze si fetele cu forme mai pline(...sunt largi si un pic evazati)...sunt de parere ca aceste piese au fost alese cu succes si sunt la moda...n-avem ce face...

    0
    0

  • V. pe 21 Aug 2008, 10:37
    Bine bine dar...

    ... nu e totusi musai sa ai exact articolele de mai sus in garderoba, cizmele de piele pot fi altfel, un material mai grosut pe post de pantaloni, ceva in care sa-ti fie comod nu strica, blugii pot fi de orice alt model iti doresti, imaginea e una care arata un model oarecare de la cine stie ce casa de moda (sau nu). Sincer? Probabil aproape fiecare lucru din cele 10, imbinat cum trebuie pe o tipa care defileaza pe podium nu da gres. Asta e stilul de la mama lui, ceva excentric, care sa-ti antreneze imaginatia, dar hai sa nu fim asa rigide cand vedem imaginile, schimba o culoare, un model dar tot jacheta de catifea sau undeva pe acolo sa fie, si apoi ti-ai dat seama ca hint ul de mai sus e chiar in regula pentru orice tipa. Asta daca si imaginea exterioara iti permite. Daca nu, multumeste-te cu banalitati.

    0
    0

  • Semissis pe 18 Aug 2008, 10:41
    :))

    Vad ca printre voi sunt multe carora le plac blugii inzorzonati asa, tratati, cu paietute :D ca restul is prea " simpli" sau "demodati" 8-| Get Fuckin' real

    0
    0

  • mada pe 13 Aug 2008, 12:04
    :D

    pai...ce sa spun:D...toate sunt dragutze...el mai mult mi-au placut blugii,cardiganul si camasa roz....restul...nu prea ma avantajeaza....adik moda este facut ca sa ne avantajeze...nu sa ne certam;)

    0
    0

  • una alta pe 24 Iul 2008, 18:54
    doar o parere

    pantalonii aia verzi sunt de toata jena, blugii sunt absolut demodati, poate acum vreo 4 ani mi-as fi cumparat ceva putin evazat, in rest lucruri dragute, dar pantaloniii din acest articol o sa am mare grija sa-mi lipseasca din garderoba.

    0
    0

  • bibu pe 21 Iul 2008, 17:04
    geez .

    vai, draguto, ai gasit si tu un loc in care sa iti expui modestia care da pe-afara .. e chiar neinteresant ca tu surprinzi pe toata lumea placut prin tinutele tale. ti-au murit laudatorii sau ce e? :] tine minte ca articolele acestea, care se fac cu multa migala, sunt pentru persoanele interesate si cu bun simt, de care tu nu prea dai dovada. ma rog, interesant articol pentru femeile trecute de 35. ;*

    0
    0

  • z0oz0olina pe 16 Iun 2008, 03:16
    parerea mea sinceraaa :))

    nu as purta niciodata pantalonii aceia verzi.pur si simplu nu i-as purta nici prin casa..nici cizmele acelea..nu sunt genul meu .camasa aceea roz este draguta.dar la fel..nu este stilul meu .nu ma incanta.blugi port cel mai des.dar aceia din imagine nu imi plac.prea simplii si prea..nu stiu cum sa zic..oricum nu imi plac.dar in general ador blugii.am multe perechi...cardiganul acela gri este chiar foarte simpatic si l-as purta..sincer este frumos...si mai e draguta jacheta aceea de catifea... in rest nimic... nu as purta..stiu ca se poarta..dar eu ma imbrac asa cum imi place mie si am tinuta foarte reusita mereu . imi place la nebunie sa merg la cumparaturi si sa imi cumpar ce imi place.ador moda ..mea..nu moda aceasta..moda mea prin care ies in evidenta si surprind pe toata lumea in mod foarte placut

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod