Innoieste-te de Paste!

Pregatirile pentru Sarbatorile de Paste sunt pe terminate, curatenia a fost facuta, ai scapat de haosul si nebunia cumparaturilor, iar acum te dedici pregatirii bucatelor. Am scapat ceva din vedere? In aparenta, nu... insa unde esti tu in toata aceasta combinatie? Bineinteles ca nu ma refer la treburile despre care tocmai am vorbit, in care detii rolul principal, ci mai degraba la... o traditie. Aceea care spune sa porti ceva nou de Paste, pentru a avea noroc tot anul.

Desi este destul de cunoscuta, nu multe persoane tin cont de ea, si daca vom reflecta putin, ne vom da seama: este de inteles ca lucrurile se petrec astfel.
Sunt atat de multe treburi de facut, iar timpul este atat de scurt (nu se poate compara cu vacanta de Craciun, bunaoara...), incat ajungi sa te consideri multumita daca sambata seara este totul exact asa cum ai planuit. Si totusi, cu siguranta meriti un cadou special, in ultima instanta chiar fara sa mai iei in calcul aceasta traditie. Cu atat mai bine daca se verifica, dar chiar daca nu, te vei simti minunat.

Iti propunem patru piese - doua articole vestimentare si doua accesorii. In functie de preferinte, le poti combina intre ele sau cu altele din garderoba.
Dubla realizare: te-ai innoit de Paste, deci te poti astepta sa ti se intample numai lucruri bune si, in acelasi timp, esti in tendinte! (Daca stau sa ma gandesc bine, cred ca acesta e primul lucru bun din cele multe care vor veni).

Astfel, Nara Camicie iti recomanda o camasa sofisticata si feminina, asadar foarte potrivita pentru zilele de sarbatoare. Avand o culoare puternica, electrizanta, si un material nobil, aceasta camasa iti va oferi o tinuta distinsa, care nu va trece neobservata. Dimpotriva, am putea spune...

Sandalele Bruno Magli pot fi asortate de minune la aceasta camasa, de exemplu.
Aceasta ca sa nu mai spunem ca sunt foarte moderni, cu talpa gen platforma si tocul ornamentat. Totodata, sunt foarte comode si se adapteaza aproape oricarei tinute de zi.

Preferi sa porti o rochie? Ne-am gandit si la aceasta posibilitate. Lena Criveanu iti propune o rochie de zi, realizata din bumbac satinat roz. Modelul este interesant, iar imprimeul, realizat manual, include elementele caracteristice colectiei de primavara, "Fragile", respectiv crucea traditionala, dar formata din corp si aripi de libelule (imbina fragmente de viata in forme statice, avand rol de simbol).

Cum ar fi o tinuta fara geanta asortata? Neterminata...
Iti recomandam o geanta Furla, pentru care sunt disponibile doua dimensiuni: medie si mare. Poti alege intre doua nuante, respectiv bej si maro cu print de piton. Este lucrata din piele de vitel, cu doua barete, ambele detasabile: una lunga din piele si una metalica scurta. Asemeni sandalelor, poate fi asortata foarte usor - fie la camasa verde, fie la rochia roz, sau la multe alte nuante.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod