Vrei sa fii sexy de Revelion?

Sa presupunem ca, din punct de vedere al aranjamentelor pentru noaptea de Revelion, ai rezolvat una dintre cele doua mari necunoscute. Cu alte cuvinte, stii la ce petrecere vei merge.

Sa presupunem ca, din punct de vedere al aranjamentelor pentru noaptea de Revelion, ai rezolvat una dintre cele doua mari necunoscute. Cu alte cuvinte, stii la ce petrecere vei merge. Dar de abia dupa ce ai organizat acest lucru, cea de-a doua necunoscuta capata proportii tot mai mari. Ce toaleta vei alege? Ai vrea sa fii si sexy, si eleganta, sa atragi privirile tututor, dar in acelasi timp sa nu fii prea extravaganta.

Complicata problema. Sau nu? Pentru inceput, sa clarificam un aspect. O tinuta sexy poate sa nu aiba absolut nimic in comun cu fustele scurte, cizmele cu tocul inalt (sau foarte inalt) si topuri scurte sau extrem de stramte.

A fi sexy nu inseamna a arata, ci a sugera.

De exemplu, daca vrei sa-ti expui spatele, alege o rochie nu cu spatele gol (modelul este arhicunoscut si previzibil, deci nu mai aduce nimic nou), ci una avand spatele lucrat din dantela sau voal. Suspansul va fi cu atat mai mare daca rochia (obligatoriu, lunga, daca vrei ca acest model sa arate bine) are si un slit adanc, pana spre genunchi.

In ceea ce priveste materialul, este bine sa alegi unele usoare, vaporoase, care se asaza in mod natural pe corp si subliniaza formele acestuia.
Satinul, casmirul, matasea, organza sau catifeaua chinezeasca sunt cateva posibile sugestii. Nu ezita sa alegi nuante "tari" (ca de exemplu, rosu), pentru ca indrazneala ta nu va ramane cu siguranta nerasplatita.

Bineinteles ca un rol foarte important il au si bijuteriile, care trebuie sa fie la fel de somptuoase ca si rochia. Cerceii-candelabru reprezinta o alegere excelenta, pentru ca atrag atentia asupra chipului, conferindu-ti un aer elegant si, in acelasi timp, chic. Daca optezi pentru astfel de cercei, este bine sa-ti prinzi parul intr-un coc elaborat si sa nu mai porti alte bijuterii (cel mult un inel sau o bratara, in tot cazul colierul nu-si are locul).


Un aspect grandios cere machiaj pe masura. Daca pana acum ai avut retineri in ceea ce priveste rujul rosu stralucitor, ar cam fi timpul sa le depasesti. Este indispensabil pentru un aspect sexy. De preferat ar fi sa alegi un ruj mat, nu sidefat si, asa cum stii, sa nu exagerezi cu machiajul ochilor. Un fard intr-o nuanta calda si avand textura perlata, dermatograful si mascara cu efect de alungire sunt suficiente!

Un articol de Greta Harja

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod