Infrunta schimbarile de temperatura... cu eleganta!

In aceasta perioada a anului, cand vremea este atat de capricioasa si schimbarile se succeda in ritm ametitor, se impune sa ai grija in mod deosebit la felul in care iti alegi vestimentatia. Nu este deloc imposibil ca, atunci cand pleci la serviciu dimineasta, vremea sa fie insorita si foarte promitatoare, iar peste cateva ore sa ploua si sa bata vantul... Reciproca valabila, desigur, si trebuie sa fii pregatita pentru oricare dintre aceste situatii.

Bineinteles ca eleganta nu trebuie sa aiba cu nimic de suferit.
Este oare posibil acest lucru? De fapt, nu numai ca raspunsul este afirmativ; vestea si mai buna este ca nu e deloc dificil, dat fiind faptul ca in acest sezon se poarta hainele suprapuse. Si, daca se poate si mai bine de atat, nu trebuie sa te preocupi in mod special de textura si, am spune, nici de culoare. Tendintele sunt parca mai generoase ca oricand...

"Arma" numarul unu si cea mai importanta piesa vestimentara pe care ar trebui sa o ai este o bluza mulata pe corp, cu maneci lungi, din matase, bumbac ori stofa de lana.
Opteaza pentru un model cu decolteu adanc in forma literei V, care este invizibila in cazul in care este necesar sa mai pui un pulover deasupra. Sau ai putea incerca o combinatie interesanta si moderna, purtand bluza sub o rochie cu maneci scurte, ceea ce va crea un efect vizual inedit.

O precizare se impune in context: pentru a fi in conformitate cu tendintele, rochia va fi pana la genunchi si putin larga (urmand linia corpului, insa). Dar vremea rochiilor scurte si stramte a apus.

In ceea ce priveste picioarele, ai mai multe posibilitati, incepand de la pantaloni si terminand cu bine cunoscutii, de acum, colanti.
Posibilitatile de combinare sunt nesfarsite si imprevizibile, iar colantii sunt disponibili intr-o multitudine de culori si modele. Ii poti asorta cu o rochie scurta ori cu un pulover de casmir, incins cu o curea avand catarama ornamentata si masiva.

Referitor la incaltaminte, ghetele sunt ideale pentru aceasta perioada de tranzitie dintre anotimpuri. Ghetele cu tocul inalt sunt indispensabile pentru a fi purtate imptreuna cu o rochie, sosete lungi sau jambiere - nu vei suferi de frig si vei fi chic si in tendinte.


Accesoriile vestimentare tricotate constituie o alta piesa de rezistenta a noului sezon. Puloverele lungi din casmir, model tunica, sunt nelipsite. De asemenea, camasile clasise se inscriu in trend.

Nici rochiile cu maneci lungi nu ar trebui sa fie excluse din aceasta galerie; au fost o adevarata revelatie in timpul iernii si se mentin si in tendintele acestui sezon asa-zis "intermediar".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod