Moda DeLuxe

In serile de 20, respectiv 21 martie 2007, la hotelul Marriott s-au reunit cele mai puternice branduri de moda romanesti si internationale in cadrul celei de-a treia editii a show-ului de moda Glamour & Style. Cu un spectacol de exceptie, in doi pasi, Urban Night si DeLuxe Night, evenimentul a prezentat tonurile si stilurile care vor face valuri in sezonul de primavara-vara 2007.

Cea de-a doua seara din cadrul show-ului, DeLuxe Night, a inclus urmatoarele prezentari: Itierre, Agnes Toma, Versace, Dinasty featuring Optiplaza si Prestij.

Itierre a fost primul brand care a deschis evenimentul. O prezentare de exceptie reunita sub un concept multibrand: + IT cu magazinul din Plaza Romania. Itierre reuneste brandurile Ferre, Exte, D&G, Versus, Just Cavalli si C.N.C Costume National.

Femeia D&G poarta rochii vaporoase, pantaloni scurti sau largi, pulovere din casmir si angora, pe cand barbatul D&G intra in scena cu impecabile costume stil James Bond 007.

Colectia Cavalli e si cuminte, dar si cu piese indraznete. Printuri leopard si corsete din matase. Culorile predominante sunt rosu, auriu, nuante de maro, violet.

Pentru Gianfranco Ferre, femeia este senzuala, energica si are foarte mult sarm. Are o atitudine puternic sportiva, dar iubeste flamenco-ul si imprimeurile argentiniene.

A doua prezentare a apartinut celor de la Agnes Toma. Stil, accente retro, feminitate, senzualitate si linii atent slefuite. Materialele? Bucleuri, tafta, organza, brocart sau catifea naturala. Femeia Agnes Toma doreste sa se exprime prin imaginea sa - o imagine ultrafeminina pe care o impune prin distinctie si rafinament.

A treia prezentare a apartinut celor de la Versace: un mix intre Colectia Versace Jeans Couture si Versace Sport. Exotica, puternica si incredibila, in culor vii: verde kiwi, galben, ciclam, turcoaz, portocaliu, alb, negru. Materialele folosite sunt vaporoase, fine, usoare - matasuri, casmiruri, voaluri. Iar accesoriile din piele de sarpe si crocodil au constituit cireasa de pe tort.

Dinasty, accesorizata de Optiplaza, a propus tendinte pentru barbatii care isi aleg propriul stil, direct si fara ocolisuri. Secretul consta in "Mix and Match". Barbatii invata sa-si innoiasca look-ul, amestecand si asortand cateva piese cheie. Linia impecabila, usor cambrata a costumelor si a camasilor, cunoaste o reabordare moderna prin realizarea unui mix inedit cu tesaturi fine de in si bumbac sau de jeans cu aplicatii de piele. Optiplaza a completat look-ul barbatului Dinasty cu ochelari.

Ultima colectie a apartinut celor de la Prestij si s-a adresat femeii moderne, elegante, care doreste sa fie intotdeauna in centrul atentiei. Prestij a propus animal print, black magic, bej, rosu, alb-negru, bej, auriu sofisticat.

Seara s-a incheiat cu defilarea vedetelor muzicii romanesti: Mandinga, Anka, Moni-k, Cream, Mihai Traistariu, Alexandra Ungureanu, Alex, DJ Andi si Ana Maria Ferent, care au purtat bijuterii Chaumet.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod