In ton cu primavara

De ce verde? De ce nu? In sezon sau nu? Iar sirul interogatiilor ar puteacontinua. De fapt e foarte simplu - e primavara, e soare, e din nou aerde speranta, de dorinta de redefinire, de schimbare a propriei imagini. Emomentul din an in care "repetam" revenirea la viata cu incapatanare,si tot acum incercam sa ne regasim pe noi insine, fetele, femeile maiproaspete, mai atragatoare, mai "noi " ca oricand, ca un "dat" al nostru,ca o bucurie si ofranda pentru cei pe care-i iubim, ii simtim aproape.

Si ce-ar putea fi mai coerent pentru un debut de primavara decatverdele? Nu neaparat vedeta sezonului de moda, dar, in fapt, vedetanecontestata a oricarei noi primaveri. Vorbeam despre un sezon deprimavara-vara 2002 al sperantei, al dorintei de viata, un sezonprin execelenta neoromantic, populat de personaje boeme, un sezon alreintoarcerii la inspiratia etnica - Africa, Orientul Mijlociu, Indiasi Maroc, sezon al accentelor tip franjuri, volane si pantere aplicate,sezon al feminitatii.

Iar verdele, caci despre el vorbeam, patrunde in zona safari-ului, seregaseste in pastelurile sezonului sau in "griurile colorate". Adica,daca vorbim despre safari ne gandim la nuante de kaki clare pana lakaki-uri amestecate cu marouri, culori de cactus, culorile desertului. Unsafari in care elementele unei vestimentatii de vacanta se intalnesc cuelemente caracteristice unui look citadin: bluze din piele tip "suede",sau din materiale naturale, cu aspect "presifonat", cu sireturi starnsesi prinse asimetric puse in acelasi context cu pantaloni largi cu accentede broderie sparta, sau transformarea faimoasei "saharienne" in rochiisafari sofisticate.

Desi am ajuns sa vorbim despre o singura culoare, nu conteaza daca ealbastru, galben, rosu sau verde, ca e mai mult sau mai putin elaborat,foarte "friendy" cum obisnuim sa spunem sau mai "imblanzit" . Pentrua consona cu propriile noastre caracteristici - conteaza doar atat:bucuria de a purta hainele pe care ti le alegi, starea pe care o simtiatunci cand te privesti in oglinda sau cand iti citesti propria reflexiein ochii celorlalti.

Si inca ceva la fel de important: nu uitati ca si primavara aceasta sepoarta iubirea!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod