La vie en rose

Te simti foarte obosita dar, in ciuda acestui fapt, nu reusesti sa adorminoaptea. Ei bine, s-ar putea ca o mana de ajutor din partea culorilor incare te vei imbraca sa fie exact ceea ce ai nevoie pentru a te scuturade starea de proasta dispozitie in care te afli. Esti agitata si nimeninu-ti intra in voie? Adopta culoarea verde si te vei simti mult mai bine.

Si daca in anul 1903 profesorul Niels Finsen a castigat premiul Nobelpentru ideea sa de a folosi lumina colorata in tratarea bolilor, dece sa nu avem incredere ca, intr-adevar, culorile hainelor in care neimbracam influenteaza starea noastra de spirit?

Momentele de letargie - daca te simti fara nici un chef iar putereade motivatie cam lasa de dorit, adauga putina flacara vietii tale, cuo doza de rosu aprins.
Aceasta culoare simbolizeaza puterea de actiunesi promoveaza activitatea fizica si psihica. Daca rosul este culoareata preferata, inseamna ca esti o persoana dinamica si optimista.

Starea de tensiune - relatia voastra trece prin momente dificile? Du-tela intalnire imbracata in portocaliu. Este o culoare care semnificalibertatea si te va scapa de blocajele comunicationale, ca si de tensiuneafizica si psihica. Te imbraci frecvent in portocaliu? Inseamna ca estio persoana prietenoasa si amuzanta.

Insomnia - daca esti stresata si noaptea, cauza din care petreci noptiagitate, fara ca somnul sa se lipeasca de ochii tai, ar fi bine sa teimbraci inainte de culcare intr-o camasa de noapte sau intr-un tricouverde.
Aceasta culoare se relationeaza cu echilibrul si armonia side aceea se recomanda persoanelor care duc o viata agitata. Adopta ogarderoba verde si vei fi modesta, echilibrata si rabdatoare.

Depresia - vezi lumea in negru? Incearca sa o colorezi putinin roz. Combinatia dintre puternicul rosu si albul cel cuminte esterelaxanta si induce o gandire limpede si o stare psihica pozitiva. Dacaobisnuiesti sa te imbraci in roz, inseamna ca esti o persoana relaxata,optimista si onesta.

Nimic nu merge asa cum trebuie? Petrece-ti cat mai mult timp afara,in soare, imbracata in culori deschise, pastelate.

Mai cauti inca marea dragoste? Fii tu insati si poarta, indiferent detendintele modei, culorile care se potrivesc personalitatii tale.

Urmaresti o promovare sau o marire de salariu? Imbraca-te in nuanteprovocatoare, iesite din comun.
Nu exagera, insa, s-ar putea sa obtiiefectul contrariu.

Scapa de starea de nervi - imbraca-te intr-un stil sobru si actioneazaintr-o maniera energica. Nu uita ca nuantele de albastru sunt foarterelaxante.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod