Vine vara bine-mi pare

Vine vara bine-mi pare

Spectacolul decernarii premiilor Oscar ne-a confirmat inca o data cat deimportant este stilul. Cum sa iti asortezi accesoriile cu intreaga toaleta(nu ca in cazul lui Cameron Diaz care a purtat o bratara albastra la otoaleta unde predomina rosul), cum sa renunti la accesorii atunci candnu sunt necesare (asa cum a facut Kate Winslet) sau cum sa faci sa nupari prea "incarcata" din pricina lor (asa cum s-a intamplat cu GwynethPaltrow).

Am stat de vorba cu Camelia Carligel, de la magazinul Meli Melo, aflatin incinta World Trade Center si iata cam ce bijuterii se poarta inacest an.
Daca vrei sa-ti cumperi un inel si vrei sa fii si la moda,atunci alege-le pe cele mari, simple, impodobite cu materiale ce imitapielea sau cu pietricele colorate.

Inel floare
90.000 lei

Inel simplu
90.000 lei

Inel cu imitatie piele
100.000 lei


Cat despre ce punem la gat am aflat ca "vedetele" sezonului sunt colierelela baza gatului sau ceva mai lungi. Medalionul celor care sunt la bazagatului este mare, de obicei are o forma geometrica, dar nici acelea informa de floare nu sunt de ocolit.
Cele mai lungi au si ele un medalion,fie foarte serios, fie mai haios. Oricum de acum in colo trebuie saacordam o atentie mai mare decolteului nostru. Daca anotimpul rece nune-a permis prea mult sa lasam gatul descoperit, acum putem sa ne bucuramde acest lucru. Asa ca ne vom "impodobi" gatul cu tot ce este la moda.


Colier floare
250.000 lei

Colier
250.000lei

Colier argint
299.000 lei


Alegerea bratarilor, alt accesoriu destul de important, este pur sisimplu un lucru ce tine de gustul fiecareia, pentru ca de ales, avem deunde.
Amintim aici una dintre tendintele propuse pentru aceste sezon deChristian Lacroix, designerul care a creat bratari viu colorate pentrua le asorta la tinutele sale. In magazinele de bijuterii gasesti astfelde bratari, al caror colorit imprumuta din energia primaverii.

Bratari colorate - 50.000lei


Daca vrei ceva mai elegant, atunci poti alege mai multe bratari care fac cat una, sau o bratara care face cat mai multe, depinde cum vrei sa privesti lucrurile.

Bratara - 299.000 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod