Fusta sau pantalon?

Candva, pantalonii erau un simbol absolut al masculinitatii, dar sa spui acest lucru in ziua de azi este ridicol. Pantalonii pot fi cu talie joasa, mulati pe solduri, colorati, frumos accesorizati, deci, mai mult decat feminini. Insa fusta ramane in continuare cea mai puternica piesa vestimentara ce apartine exclusiv sexului frumos.

Vezi tendinte!  
Ca reminescenta a toamnei trecute, inca poti purta fusta scurta si plisata, specifica stilului sport. Fusta micro-mini face prezenta si in acest an in tendinte, fie simpla, din piele, fie din materiale specifice sezonului cald si accesorizate cu buzunare si fermoare.
Daca nu poti renunta la denim nici cand porti fusta, atunci poti alege o varianta mai excentrica: fustita cu aplicatii de paiete sau strasuri. Stilul elegant insa impune o lungime mai moderata a fustei, insa si aici, iti poti permite extravaganta unui fermoar sau a unei crapaturi.


Cel mai dorit model de pantaloni ai sezonului sunt cei Capri, din anii '60. Indiferent de culoare, aceasta piesa vestimentara va fi indispensabila in acesta perioada si se va afla in garderoba tuturor femeilor la moda.
Daca nu te avantajeaza aceasta tendinta, poti ramane fidela croielii drepte a pantalonului clasic, insa trebuie cu orice pret sa renunti la cei evazati. Sunt de domeniul anului trecut! Varianta cea mai accesibila raman nemuritorii jeansi, care nu par sa piarda nici un pic din popularitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod