Lenjeria intima, o declaratie de senzualitate

Nu este la vedere... mereu, insa conteaza foarte mult pentru starea de spirit si sex-appealul fiecarei femei. Lenjeria intima, fie ca vorbim de un corset de lux, un string sau un boxer cu taietura sexy, imbraca personalitatea sexului frumos, ii da incredere in puterea ei de seductie si astfel, devine declaratia suprema a senzualitatii feminine.

I D Sarrieri - un joc de matase si dantele pretioasa



I.D. Sarrieri propune pentru acest sezon rafinament, senzualitate, glamour. Colectiile de lenjerie tin cont de tendintele din domeniu, de aceea modelele propuse sunt sofisticate, imbinand elegant stilul si functionalitatea.
Pentru primavara-vara 2004, sunt propuse modele originale, in culori atragatoare. Matasea reprezinta punctul principal de atractie al noii colectii. Nuantele de roz, orange, galben, verde si albastru fac senzatie in piesele colectiei.
Avand in vedere ca in ultimii ani lenjeria a patruns din ce in ce mai mult in moda de pret-a-porter, produsele sunt create in asa fel incat sa poata fi purtate la vedere cu mandrie. Corsetul devine una dintre piesele de rezistenta ale tinutei vestimentare, fie ea de zi sau de seara. Body-ul nu face exceptie, cu atat mai mult cu cat design-nul este special. Slipii au talia mult coborata, fiind sic si confortabili. Nu lipsesc nici slipii retro, tanga si boxeri cu o taietura mult mai sexi. Sutienele triunghi sunt in voga, push-up-ul, balconnetul, deopotriva, pun in evidenta frumusetea naturala a femeii, multe dintre doamne, indiferent de varsta, preferandu-le pe cele push-up.

Jolidon - asimetrii, perle si strasuri



Participanti la Salonul International de Lenjerie, Paris, Jolidon creeaza lenjerie pentru femeia activa, care nu vrea sa faca compromisuri cand e vorba de confortul si frumusetea ei. Trupul femeii este remodelat, prin elaborarea unei combinatii intre functionalitate si design. Modelele imbina broderii moderne: macrame brodat sau catifea neagra cu tull, cu accesorii discrete de perle si strasuri, destinate persoanelor care indragesc luxul.
In prezent, se poarta asimetriile si contrastele intre materiale si forme si detaliile retro. Stilul sexy-sport castiga teren, dar si corsetele second-skin si slipul accesorizat. Dantela este "reinventata" intr-o maniera moderna, expresiva. Transparentele si broderiile revin in tendintele actuale. Se poarta negrul, nuantele estompate si elegante de ceai si ciocolata, nuantele de roz si efectele metalice.

La Perla - o experienta vintage



Colectia pentru primavara/vara 2004 propune o calatorie inapoi in timp, pentru a redescoperi magia vechiului "trusou". Tesaturile, detaliile si executiile dar mai ales modelele, inspirate de piese retro precum bustiera, corsajul, port-jartierul, par a fi descoperite intr-o calatorie printre amintiri. O adevarata "operatiune vintage" de redescoperire a farmecului trecutului pe care se pare ca moda nu o mai poate ocoli. Buchete elegante de trandafiri din dantela par a fi "tatuate" pe corp gratie aplicarii pe un tul foarte fin de culoarea pielii. Motive florale sunt brodate cu cusaturi decorative pe tul printr-un procedeu foarte vechi, din secolul optsprezece, ce creeaza un joc sofisticat de plinuri si goluri, pus in evidenta si de combinatia cu sifon pretios din matase cu aplicatii speciale din bentite lucioase.
Stilul Charleston caracterizeaza o miniserie - g-string, sutien triunghi si sutien push-up, top - realizate din tul strech subtire dublat de o cascada de impletituri din panglici. Culorile colectiei sunt: alb, negru, roz, albastru, rosu, bej neutru.

Skiny - in numele confortului



Skini propune pentru acest sezon lenjeria intima creata in numele confortului. Atat maiourile simple sau spaghetti cat si sutienele standard, push-up, triangle, cu bretele normale sau transparente sunt facute sa te simti sigura pe tine, activa si sa fii oricand gata de a accepta o provocare. Slipul, fie string, rio sau tanga, completeaza cu succes atat o tinuta sport cat si una business. Skiny mizeaza pe bumbac 100%, sau alte combinatii de textile ce garanteaza functionalitatea si lejeritatea purtarii. Culorile de baza ale colectiei sunt albul si negru, insa lenjeria variaza si in nuante de bej, bleumarin, roz, gri, rosu, vernil sau vanilie.

Triumph - lux si functionalitate



Colectia Triumph pentru primavara-vara 2004 iti propune culori pastelate precum bleoul si vanilia, insa si piesele burgundy, albe si negre au un farmec aparte. Croiala este minimalista insa calitatea si functionalitatea lenjeriei ridica modelele la standarde de lux.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod