Figura de stil...

Singura piesa vestimentara casual care nu lipseste din garderoba niciunei femei, fie ca vorbim de un superstar international, o vedeta autohtona pana la vecina de vis-a-vis, este t-shirtul. Acesta, impreuna cu "rudele" lui, bluza si maioul, este subestimat si rarori admirat. Invata cum sa transformi aceasta haina indispensabila intr-o "figura de stil"...



T-shirtul este, a fost si va fi in primul rand un mod de exprimare, incepand de la imprimeurile personalizate pana la clasicele embleme "I love NY" sau "Harley-Davidson" si chiar la cele foarte originale, precum cea de pe tricoul Danei Nalbaru, "My favorite daily t-shirt".
Aceste jocuri de cuvinte te amuza si iti plac, dar nu te lasa tentata sa porti haine imprimate cu litere mari si stralucitoare purtand numele unor diferite marci consacrate de moda.


Dar cand vine vorba de flori (Anna Lesko), dungi in stil marinaresc (J Lo) sau culori acide (Iulia Fratila), atat de cautate in aceasta primavara, nu trebuie sa dai inapoi. Galben larva, portocaliu, roz, verde si albastru, toate aceste culori sunt la dispozitia ta, in cazul in care ai (si vrei sa inspiri) pofta de viata.
Albul este la fel de cautat (Blu Cantrell) in universul modei, mai ales pentru contrastul deosebit pe care il are cu pielea bronzata, insa gandeste-te de doua ori daca vrei sa optezi pentru un t-shirt negru... Hai sa nu purtam culori triste, macar in aceasta primavara.



Marele avantaj al tricoului este ca il poti purta aproape in orice combinatie: cu geansi, fustite, chiar si cu un pantalon cu croiala clasica, daca vrei sa iesi din tipare. Atat de practic, comod si - daca este ales bine - elegant, t-shirtul este la fel de fermecator croit din bumbac, lycra sau poliester.
Delecteaza-te cu propunerile eva.ro in materie de bluze si tricouri si transforma-ti stilul tau de vestimentatie casual intr-o "figura de stil".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod