Eva.ro alaturi de Miss Romania World 2002

Agentia Face2Face Models organizeaza si in acest an finala celui maicelebru concurs de frumusete din Romania, mai bine zis din lume.

Asa ca pe 2 noiembrie, la Bucuresti se va desfasura marea finala. Astadupa ce in prealabil caravana concursului s-a plimbat prin mai toateorasele pentru a aduna cat mai multe romance frumoase si inteligente.

Eva.ro va fi partenerul media al acestui eveniment si te va tine la curentcu tot ce se va intampla. Vei afla astfel care va fi fericita castigatoarea marelui premiu de 100.000$, dar in acelasi timp si ambasadoarea tariinoastre la finala internationala, ce se va desfasura pe 7 decembrie laAbuja, in Nigeria si cine va ocupa uramtoarele locuri ale podiumului.

Nici o participanta nu va avea de pierdut. Fiecare va semna contractecu marile companii internationale, partenere in organizarea finaleimondiale.

Mai ai ceva timp, asa ca pregateste-te. Daca esti necasatorita, decetatenie romana, ai intre 16 si 23 de ani, inaltimea intre 1,73 si 1,80m,cunosti cel putin o limba straina, iar masurile tale se apropie cat maimult de 90-60-90, atunci participa.

Eva.ro si Agentia Face2Face Models te asteapta sa te inscrii si de ce nu,sa castigi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod