Picioare mai frumoase

Accesoriu de baza al unei tinute elegante, dresul este nelipsit dingarderoba feminina. Rolul sau poate fi foarte diferit: magnet pentruprivirile barbatilor, "cuminte" si elegant pentru intalnirile de afaceri,sofisticat sau chiar excentric pentru petreceri.

Un producator de ciorapi, asadar, trebuie sa aiba in vedere toate acesteroluri inainte de a lansa o gama de produse. Asa au gandit si cei ce aulansat colectia "Dyamond". Prin numele ales si produsele prezentate eiisi doresc acum sa placa femeii moderne si sa fie la fel de cunoscutica si fabrica sub numele careia s-au lansat, Adesgo, un nume vechi,cunoscut inca din 1926.



Simpli, cu cusatura, fara cusatura, cu jampiere sau chilot, de diferiteculori, pot fi purtati in mai toate ocaziile. Spectacolul organizat odatacu lansarea acestei colectii a urmarit sa arate celor prezenti tocmaiacest lucru. Fetele au dansat, s-au harjonit, s-au alergat, si-au pussau si-au scos ciorapii in graba, iar in final i-au prezentat asa cumse prezinta orice colectie. Pe podium, miscandu-se cu grija, ca toticei prezenti sa le poata admira picioarele, sau mai degraba ciorapiice-i purtau.

In randul privitorilor au fost si cateva vedete cum ar fi RoxanaCiuhulescu sau Horia Brenciu, iar pentru ca spectacolul sa fie cu totuldeosebit, pe scena, alaturi de manechine, au urcat si balerine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod