Eleganta vintage la Globurile de Aur

Mai "vintage" ca niciodata, editia cu numarul 62 a Globurilor de Aur a reunit pe covorul rosu cele mai celebre si stilate actrite ale momentului. In topul preferintelor au fost tinutele inspirate de generatia de aur a cinematografiei hollywoodiene. De la rochiile de culoarea ciocolatei pana la cele aquamarine, s-a observat o tendinta generala de reinventare si combinare a stilurilor clasice, pentru a frapa printr-o aparitie glamour.

Cate Blanchett arata ca o "zana de gheata" intr-o rochie asimetrica cu aplicatii florale inspirata din anii '30. Ca si cum creatia semnata Jean Paul Gaultier nu ar fi fost de ajuns, vedeta si-a asortat bijuterii De Beers. Cate a renuntat de aceasta data la parul drept in favoarea unor bucle lejere si si-a accentuat ochii cu fard de pleape in nuanta tinutei.

Calcand pe urmele colegelor de breasla - Renee Zellweger si Reece Whiterspoon, Charlize Theron s-a afisat cu o podoaba capilara bruneta, tunsa bob.
Rochia de un albastru marin, creata de John Galliano pentru Christian Dior si bijuteriile Chopard au completat farmecul glamour, dar gotic, al celebrei actrite.

Jennifer Garner a stralucit intr-o rochie rosie in stilul vintage semnata Valentino, care a fost completata cu bijuterii Harry Winston. "Eleganta consta in detalii" - pare sa spuna clema batuta cu diamante ce atrage subtil atentia din coafura clasica a vedetei.

Natalie Portman a fost o aparitie boema si primavaratica intr-o rochie simpla, ce poarta marca Chloe. La o asemenea tinuta vaporoasa, machiajul si coafura nu puteau sa fie decat lejere si minimaliste. Natalie nu a avut cea mai impresionanta tinuta de pe covorul rosu, insa s-a numarat printre castigatorii serii, primind Globul de aur pentru "Cea mai buna actrita intr-un rol secundar", pentru prestatia din filmul "Closer".

Ramanand fidela nuantelor pietrelor pretioase si...
in ton cu Charlize, Nicole Kidman a optat pentru o creatie aquamarine, marca Gucci, la care a asortat o poseta dintr-o editie limitata Bottega Veneta. La o tinuta atat de elaborata, Nicole a purtat un machiaj diafan si o coafura mai putin structurata.

Kate Hudson s-a etalat cu o rochie de gala de culoarea ciocolatei, creata de Atelier Versace. Prestanta princiara a actritei este completata de trena deosebit de lunga si eleganta a rochiei. Precum mama ei, Kate mizeaza pe parul ei lung si blond, coafat in valuri.

Halle Berry a ales o tinuta asimetrica, cu un umar gol, "impodobita" cu volanase primavaratice... de culoarea pielii. Alaturi de rochia Valentino, Halle si-a completat look-ul cu un coc lejer format din buclele ei naturale, care i-a pus in evidenta celebrele atuuri ale actritei.

Hilary Swank a primit Globul de Aur pentru "Cea mai buna actrita dintr-un film de lung metraj" imbracata intr-o rochie ciocolatie - in asorteu cu Kate Hudson - semnata Calvin Klein si "accesorizata" cu cercei si inel marca Chopard.
Cat despre coafura, vedeta a optat pentru o coada de cal... simpla, de efect, la moda.

Scarlett Johansson reuseste o imitatie reusita a Ritei Hayworth, imbracata cu o rochie vintage, de culoarea mandarinei, semnata de designerul britanic Roland Mouret. Ca de obicei, machiajul si coafura inspirate de "fashion icon-urile" anilor '50, o "prind" pe Scarlett de minune.

Starul din serialul "Desperate Housewives" - Teri Hatcher, a fost rasplatita cu Globul de Aur pentru "Cea mai buna actrita dintr-un serial TV". Teri s-a simtit victorioasa intr-o rochie stralucitoare argintie, semnata Donna Karan. Buclele "razvratite" in stilul anilor '80 si zambetul de invingatoare i-au asigurat actritei toata atentia fotografilor.

Renee Zellweger si-a facut aparitia pe covorul rosu, dupa cum ne-a obisnuit, intr-o tinuta Carolina Herrera pe care a completat-o cu o pereche de pantofi Manolo Blahnik.
Rochia de cocktail cu umerii goi in stilul anilor '50... surpriza, tot culoarea ciocolatei, a cerut un machiaj in tonuri neutre, care a evidentiat ochii albastri ai lui Renee.

Diane Kruger a ales o rochie de inspiratie etnica in culori metalice, semnata de Casa de Moda Marchesa. Cu toate ca are o coafura in stilul anilor '20, look-ul lui Diane ne aminteste mult de rolul Elenei din Troia, care a facut-o celebra.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • S&A pe 29 Mar 2009, 13:54
    Hainute

    http://dimanche-meilleur.blogspot.com/

    0
    0

  • Clara pe 13 Apr 2008, 13:47
    vintage fans

    pt cei care vor sa se lase manati de stilul vinatge http://vintagemylove.blogspot.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod