Business - intre seriozitate si senzualitate

Cand marile realizari sunt insotite de eforturi sustinute, serviciul iti ocupa din ce in ce mai mult timp... Astfel, garderoba ta trebuie sa "contina" cat mai multe tinute destinate ocaziilor mai mult sau mai putin speciale din viata ta profesionala. De la tinuta clasica, formata din camasa, taior, pantalon sau fusta trei sferturi, pana la cea mai putin conventionala, de cocktail, stilul tau trebuie sa fie impecabil si sa-ti reflecte cu fidelitate aspiratiile in cariera.

Rafinament clasic



Daca vrei sa adaugi un plus de de sarm unei tinute clasice, in magazinele Alb&Negru gasesti taioare elegante, cambrate, simple sau in carouri.
Nu lipsesc pantalonii drepti din stofa, cu talia inalta si fustele trei sferturi - foarte populare in acest sezon. Pentru un aer sic, accesorizeaza-te cu o palarie, o esarfa sau o curea mai deosebita.

Business cu accente casual



Daca firma pentru care lucrezi are cerinte mai lejere fata de tinuta ta "de birou", poti adopta stilul business cu accente casual. Acest gen de vestimentatie permite o lejeritate deosebita in alegerea materialelor si culorilor. In magazinele Tina R poti gasi deux-piece din reiat sau stofa in nuante vii sau in combinatii clasice.


Intalnire de afaceri



Daca ai o intalnire de afaceri intr-un mediu neoficial, te poti elibera de camasa inchisa pana la ultimul nasture si de look-ul foarte sobru, fara sa exagerezi. Astfel, poti incerca o tinuta formata dintr-o rochie din stofa croita in colturi sau o bluza sofisticata combinata cu un pantalon clasic.

"Deasupra tuturor"



Indiferent ca mergi la un business cocktail, sau pur si simplu, la birou, o haina de blana eleganta iti va conferi prestanta si eleganta. Alegerea pieselor vestimentare de sub haina este mai putin importanta...
poate fi un costum taior sau o fusta mini. Atata timp cat haina de blana iti vine "ca o manusa", vei fi o aparitie ravisanta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod