Elegant, feminin si estival: albul atrage toate privirile!

Unul dintre cele mai mari avantaje ale statutului nostru de femeie este ca ne putem actualiza si improspata garderoba cu ajutorul a numai cateva piese. Este vorba, desigur, despre elementele-cheie: poseta, incaltaminte, curea - si un accesoriu vestimentar care poate fi asortat in multiple moduri... Nota dominanta va fi culoarea alab, ideala pentru perioada caniculara de care nu vom putea scapa, dar pe care o vom traversa cu zambetul pe buze.

Minunatele culori ale verii te vor insoti si te vor umple de energie daca vei alege... camasa alba, lejera, cu imprimeuri florale, de la Nara Camicie. Creata din bumbac si brodata in culorile verde si albastru, aceasta camasa fina te va incadra perfect in orice peisaj de primavara sau vara.

Este adevarat ca, dat fiind faptul ca in fiecare zi petreci aproximativ zece ore zilnic la serviciu (si pe langa aceasta, poate ca ai de facut si deplasari in oras, la cumparaturi, etc), principala ta prioritate atunci cand iti alegi incaltamintea este ca aceasta sa fie cat mai confortabila.


Dar ce-ai spune daca, pe langa atributul confortului, beneficiezi si de eleganta? Este perfect posibil, daca porti... conduri. Nu, nu iti spun o poveste si nici nu esti Cenusareasa (sau cel mult, daca privesti numai partea plina a paharului). Realizati din satin sau catifea, incrustati cu pietre semipretioase, condurii de la Bata te vor face sa pari ca descinsa din povesti...

Pe de alta parte, chiar daca a trecut ceva timp de cand erai o adolescenta fara griji, poti face o scurta incursiune in trecutul acela idilic si fara griji - cel putin din punctul de vedere al accesoriilor. Linia de primavara-vara de la Bata, intitulata sugestiv Young Dream, este special creata pentru tine. Alb, albastru, rosu, negru.
Plus o multitudine de nuante neasteptate ce se imbina strengareste in aceasta colectie. Materialele pantofilor tai favoriti? Imprimate, stantante, mixuri de tesaturi si piele. Alege intre balerini sau pantofi cu botul rotund, pentru a te simti comod si a fi, in acelasi timp, moderna...

Pentru ca se apropie zilele fierbinti, incaltamintea lejera va constitui cel mai de pret aliat al tau. De exemplu, o pereche de papuci eleganti iti vor asigura maximum de confort. Realizati din piele, papucii Bruno Magli au un toc mic si comod de numai doi centimetri, precum si un accesoriu elegant, de culoare aurie.

Unul dintre accesoriile in voga ale verii il reprezinta centurile - si in aceasta privinta, putem da frau liber imaginatiei.
Spre exemplu, poti purta camasa despre care tocmai ti-am vorbit cu o pereche de pantaloni albi simpli, la care se va asorta de minune o curea clasica, de aceeasi culoare. Avand o catarama aurie, masiva, se inscrie perfect in tendintele sezonului si iti va conferi un plus de distinctie.

Sa nu uitam de poseta! De fapt, cum de-am putea uita? Nu ne-am mai putea numi femei in cazul acesta... Culoarea alba este regina neincoronata a sezonului si este firesc sa se regaseasca inclusiv in acest pretios accesoriu. Iata un excelent model de la Furla, numit "Havana". Geanta este lucrata din piele de vitel, cu flori perforate si margine dantelata, are doua barete care se pot purta si pe umar si un compartiment interior din textil, detasabil, pentru a se curata usor.
Ce ti-ai mai putea dori?

Iti doresti o tinuta mai vesela si cu o nota de neconventional? Nu uita ca detaliile sunt cele care fac diferenta! Un exemplu concludent ar fi acest cordon impletit, alb-rosu, aflat la granita dintre clasic si jucaus.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod