Moda cu parfum de flori

Unul dintre cele mai in voga si in acelasi timp indragite trenduri ale sezonului se refera la imprimeul floral. Acesta se regaseste pretutindeni: atat in vestimentatie cat si in accesorii, iar in cazul acestora din urma nu exista restrictii: geanta, clame, palarii de soare, ochelari - toate te trimit cu gandul in aceeasi directie, indiferent daca sunt mai discrete sau cu nuante mai intense. Unicul lucru de care ar trebui sa tii cont este de a nu supraincarca tinuta, pastrand regula accesoriilor discrete in cazul in care vestimentatia iese in evidenta, si viceversa.

Imbraca-te in flori!

Suna cel putin incitant, nu-i asa? Si cand te gandesti ca nu este deloc dificil... Rochia scurta din poliester si spandex cu imprimeu floral recomandata de La Femme este o alegere excelenta. Ea poate fi purtata ca atare in zilele toride de vara, dar poate fi asortata si cu pantaloni, colanti sau chiar cu jeans - aceasta din urma fiind o tinuta foarte agreata de persoanele care accepta combinatiile inedite.
Imprimeul floral de dimensiuni mari, alaturi de asocierea culorilor alb-negru-rosu, te vor scoate cu siguranta din anonimat.

Cel mai in voga top al momentului are obligatoriu imprimeu floral. Prin urmare, nu are voie sa-ti lipseasca din garderoba! La Femme iti propune, pentru tinuta office de vara, un top in culori pastelate cu accente de ciclamen, una dintre culorile in voga ale acestei veri. Materialul din care este confectionat topul - vascoza si elastanul - intr-o croiala vaporoasa, te va face sa te simti bine intreaga zi.

Accesorii superbe, care ne coloreaza nu numai tinuta, ci si... ziua!

Varietatea bogata a modelelor de coliere disponibile ne ajuta sa ne gasim exact ceea ce ni se potriveste, inclusiv atunci cand suntem la birou. Astfel, la o tinuta office, poti asorta un colier care sa aduca prospetime si culoare infatisarii tale.
Colierul pentru birou de la La Femme are dimensiuni mai reduse decat cel casual. Culoarea rosie, care se regaseste ici-colo, vine sa puna viata intr-o tinuta in care culorile de baza sunt alb-negru.

Pentru vara torida care se anunta, un accesoriu in cele mai proaspete culori este binevenit. La Femme iti sugereaza un colier bleu deschis cu straluciri de apa, care te duce cu un pas mai aproape de mare, de concediu si iti creeaza o stare de confort mult dorit in perioada verii.

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vorbim despre infatisarea unei femei este... ai ghicit: coafura! In anotimpul calduros, am putea spune ca din acest punct de vedere avem o problema in plus. Cum iti prinzi parul? Parca nu ai chef de "coada de cal" azi.

Ceva simplu, dar in acelasi timp sofisticat, nostim, feminin si... modern. Te-ai putea intreba: ce fel de accesoriu intruneste toate aceste caracteristici? Agrafele Meli Melo sunt raspunsul.
Simpatice, ornamentate cu pietricele viu colorate in forma de floricele, se vor potrivi de minune "pierdute" prin buclele tale si intrezarindu-se cand si cand...

Pe de alta parte, te gandesti ca soarele se poate dovedi necrutator cu pletele tale si ti-ai dori sa le protejezi cumva. Ce solutie mai buna ai putea gasi, daca nu palaria din pai? Imbinand utilul cu placutul (si cu modernul, putem adauga), incearca palaria de soare de la Accessorize. Este simpla, usor de asortat, cu boruri largi care iti vor feri fruntea de razele orbitoare, iar banda are un imprimeu floral vesel si viu colorat, optim pentru anotimpul estival.

Ar fi cu neputinta sa uitam de poseta. Accessorise iti recomanda un model delicat, in perfect consens cu vestimentatia cu imprimeu floral. De culoare alba, delicata si cu un model gingas imitand broderia,

Ce-ar mai lipsi pentru ca tabloul sa fie complet? Incearca sa iesi din casa intr-o zi caniculara si iti vei da seama imediat: ochelarii de soare! Bineinteles ca nu se pune numai problema utilitatii lor, ci si a inscrierii in tendintele sezonului.
Meli Melo s-a gandit la acest lucru si iti recomanda o pereche de ochelari cu rame masive de culoare alba, impodobiti discret cu un model imitand broderia, care se potriveste de minune pieselor vestimentare cu imprimeu floral si nu in ultimul rand, posetei despre care tocmai am discutat...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod